Английският Тотнъм понесе нов удар заради контузията на бразилеца Ричарлисон,

...
Английският Тотнъм понесе нов удар заради контузията на бразилеца Ричарлисон,
Коментари Харесай

Постекоглу съобщи лоша новина за Тотнъм

Английският Тотнъм понесе нов удар поради травмата на бразилеца Ричарлисон, който ще остане отвън игра в идващите към четири седмици откакто нарани коляното си.

Мениджърът на лондончани Ангелос Постекоглу оставаше без няколко от своите футболисти в разнообразни през сегашния сезон, само че наподобява събра цялостен състав след завръщането на Папе Сари, Ив Бисума и Хюн-мин Сон от уговорките с националните им тимове през предишния месец.
 Сон стартира договаряния за дълготраен контракт с Тотнъм
Сон стартира договаряния за дълготраен контракт с Тотнъм

Сон се усеща добре в Тотнъм

Ричарлисон обаче се контузи по време на провалянето с 1:2 от Уулвърхямптън, а Педро Поро също остава отвън игра дружно с Фрейзър Фостър, Райън Сесеньон и Манор Соломон преди утрешното домакинство против Кристъл Палас.

" Дестини Удоджи тренира, само че Педро евентуално има потребност от още седмица ", изясни Постекоглу.

" Имаме и няколко други травми. Ричарлисон е отвън строя за три до четири седмици. Той получи контузия на коляното в последния мач, тъй че няма да играе известно време. Разочарован е, тъй като бе в добра форма. При Сесеньон обстановката е сложна, само че той ще получи цялата поддръжка, от която има потребност. Да се надяваме, че ще се върне по-силен ", добави мениджърът на Тотнъм.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР