Английският Тотнъм е поискал от ФИФА спешно разяснение на решението

...
Английският Тотнъм е поискал от ФИФА спешно разяснение на решението
Коментари Харесай

От Тотнъм са се обърнали към ФИФА по случая Паратичи

Английският Тотнъм е изискал от ФИФА незабавно обяснение на решението наложеното в Италия наказване на ръководещия клуба шеф Фабио Паратичи да бъде превърнато в световно, оповестява “Скай Спортс ”. Това оповестиха от клуба в преднамерено изказване на своя формален уебсайт.

Италианецът има наложена глоба да не заема футболни длъжности и да не се занимава професионално с работа в света на този спорт за 30 месеца поради финансови злоупотреби и двойно счетоводство по време на работата му в Ювентус. Досега то бе наложено единствено на територията на родината му, само че от през вчерашния ден международната футболна централа почете желанието на локалната футболна централа и го разшири като световно.
 Нов удар по Тотнъм: ФИФА направи наказването на Паратичи световно и той не може да се занимава с прехвърляния Нов удар по Тотнъм: ФИФА направи наказването на Паратичи световно и той не може да се занимава с прехвърляния
Това сложи Тотнъм в извънредно внимателно състояние, защото “шпорите ” нямат и управител след освобождението на Антонио Конте единствено преди дни. Самият Паратичи има разполагаем 10 дни, в които може да апелира възбраната, за която лондончани не са били предизвестени авансово.

“Спешно тързим спомагателни уточнения от ФИФА по отношение на подрбностите към разширението на наказването и разликите по отношение на това, което бе наложено от италианската федерация. Трябва да изясним, че когато Фабио даде своето изявление пред клубните канали през вчерашния ден, нито той, нито клубът са имали индикация, че това решение е взето от ФИФА, въз основа на обстоятелството, че глобата на италианската федерация е наложена на 20 януари 2023 година и е предмет на обжалване, чието решение би трябвало да излезе 19 април, ” се споделя в изказването.

Още през вчерашния ден от главната почитател група на Тотнъм желаеха от клуба да обяснят актуалната обстановка, само че също по този начин да показват съответен проект за деяние, защото ситуацията при " шпорите " е извънредно внимателно от спортно-техническа позиция. Те не престават да са в борбата за място в Шампионската лига следващата година и към момента заемат четвъртата позиция, като имат 49 точки, само че са и с два мача повече от петия Нюкасъл, които е с 47 пункта. 
 Феновете на Тотнъм желаят изясненост от управлението за обстановката с Фабио Паратичи Феновете на Тотнъм желаят изясненост от управлението за обстановката с Фабио Паратичи
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР