Английският шампион Ливърпул е осъществил контакт с агента на Деклан

...
Английският шампион Ливърпул е осъществил контакт с агента на Деклан
Коментари Харесай

Ливърпул е установил контакт с капитана на Уест Хем

Английският първенец Ливърпул е осъществил контакт с сътрудника на Деклан Райс, откакто „ алените “ се интересуват от това да привлекат британския национал на „ Анфийлд “ през лятото.

Смята се, че Манчестър Юнайтед ще бъде главната конкуренция на „ мърсисайдци “ за подписа на 22-годиншния полузащитник, откакто от Челси са се отказали от концепцията да го привлекат след идването на новия управител Томас Тухел.

„ Той към този момент не е в листата за прехвърляния на„ Стамфорд Бридж “, само че сигурно е провокирал интереса на Ливърпул и Манчестър Юнайтед “, сподели журналистът Ян Макгари пред подкаста „ Transfer Window Podcast “.

„ И двата клуба са оповестили своя интерес към играча на сътрудника на Райс и са помолили да бъдат осведомени за всевъзможни оферти, направени за британския национал “, добавя още Макгари.

Смята се, че от Уест Хем са намалили цената на полузащитника от 70 до 50 милиона паунда, което може да отвори вратата за негов летен трансфер.

Предполага се, че 22-годишният футболист може да бъде евентуален заместител на Джорджиньо Вайналдум, който има контракт до края на сезона и към момента не е подписал удължение.

Мениджърът Юрген Клоп евентуално би желал да добави към своя тим капитана на „ чуковете “, който може играе по този начин добре и като централен бранител.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР