Английският Нюкасъл Юнайтед е един от кандидатите за подписа на

...
Английският Нюкасъл Юнайтед е един от кандидатите за подписа на
Коментари Харесай

Нюкасъл посяга към Неймар

Английският Нюкасъл Юнайтед е един от претендентите за подписа на бразилската звезда Неймар. Това написа BBC Sport, базирайки се на информации от Fichajes.

 

Само преди няколко месеца, Нюкасъл бе един от главните претенденти за изпадане от Висшата лига, само че след продажбата на клуба и назначението на Еди Хау за управител, свраките доста се стабилизираха и се трансфораха в един от най-коравите отбори в британския хайлайф.

 

Въпреки солидните средства за прехвърляния през зимата, се чака Нюкасъл да хвърли големи суми за нови играчи през летния прозорец, а мнозина настояват, че новите притежатели желаят да привлекат огромно име, с цел да покажат какъв брой съществени са упоритостите им.

 

Моментът е съвършен за свраките, изключително след случилото се с Пари Сен Жермен и Неймар в последните седмици. Парижани за следващ път отпаднаха от Шампионска лига и се простиха с очакванията си за спечелването на най-ценния трофей в Европа.

 

Именно бразилецът бе един от най-критикуваните играчи в ПСЖ след неуспеха. Търпението на почитателите на отбора също е на привършване, а към този момент се появиха и информации, че Неймар може да пожелае да си тръгне преди договорът му да изтече през 2025 година.

 

Твърде евентуално е след края на сезона ПСЖ да загуби и Килиан Мбапе, който отхвърли да възобнови контракта си. Очаква се френският национал да премине в Реал Мадрид.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР