Aнглийският национал Люк Шоу призна, че отборът на “трите лъва

...
Aнглийският национал Люк Шоу призна, че отборът на “трите лъва
Коментари Харесай

Люк Шоу: Ще имаме допълнителна мотивация срещу Уелс

Aнглийският национал Люк Шоу призна, че тимът на “трите лъва ” ще е в допълнение стимулиран за английското дерби с Уелс. Причината е методът, по който футболистите на “драконите ” са чествали отпадането на Англия от Евро 2016, написа организация ДПА. Двата тима ще се изправят един против различен във вторник в последния кръг от група “В “ на Мондиал 2022.

Съперниците се срещнаха и преди шест години във Франция, когато Даниел Стъридж означи победното попадение за Англия, само че по-късно отборът бе отхвърлен от Исландия, а Уелс стигна до полуфиналите. Видео записи демонстрираха по какъв начин играчите на Уелс честват отпадането на англичаните, а Шоу счита, че този спомен може да се отрази на срещата във вторник.

“Може да се каже по този начин “, отвърна Люк Шоу на въпрос дали това ще бъде спомагателна мотивация. Но нашата мотивация като цяло е на най-високо равнище. На Световното сме, имаме огромни цели и желаеме да ги реализираме. Трябва да сме пределно стимулирани във всеки мач. Не мисля, че може да бъде по-добре от това, което имаме сега “, безапелационен бе британският национал.

“Предпочитам да приказвам на терена, а не отвън него и в този момент желая да се съсредоточвам върху това, което ще създадем на терена “, добави Люк Шоу.

Попитан дали в британския лагер биха чествали по образеца на Уелс, футболистът отговори: „ Мисля, че сме отбор, в който всички имат огромно почитание. Правим нещата по верния метод. Това е образецът, който Гарет (Саутгейт) желае да даваме. Напълно го поддържаме и се отнасяме с почитание. Мисля, че тяхната мотивация също ще бъде доста сериозна и ще създадат всичко, с цел да завоюват. Чака ни сложен мач и би трябвало да се концентрираме върху това “, приключи той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР