Английският национал Джуд Белингам може да направи стъпка напред, ако

...
Английският национал Джуд Белингам може да направи стъпка напред, ако
Коментари Харесай

Саутгейт за Белингам: В Германия е добре, но стандартите в Англия са далеч по-високи

Английският национал Джуд Белингам може да направи стъпка напред, в случай че продължи развиването си във Висшата ига, счита селекционерът на националния отбор на страната Гарет Саутгейт. Той въпреки всичко похвали сегашния му тим в Бундеслигата Борусия (Дортмунд) за метода на работа с Белингам, само че има вяра, че 18-годишният футболист ще има единствено изгоди от завръщане в родината си.

„ Джуд се състезава в чудесно състезание за млади играчи и треньори, само че несъмнено, стандартите във Висшата лига са безспорно по-високи. Мисля, че това се вижда в европейските клубни шампионати. Нашите тимове се борят до края в Шампионската лига всяка година, а финансовата мощност на шампионата в Англия превъзхожда останалите. Английските ще имат огромна роля в шампионатите и отсега нататък, както беше в миналите години “, разяснява Гарет Саутгейт.

Треньорът добави, че в последните дни е приказвал с Джуд Белингам за играта и представянето му.

„ Той е състезател, който извършва треньорските директиви, желае да се учи и е доста стимулиран. Вече натрупа скъп опит в клуба си и в европейския футбол. Развива се доста добре за състезател на неговата възраст, а тази година му се постанова да играе на разнообразни позиции “, сподели още селекционерът на британския народен отбор по футбол.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР