Английският гранд приема на митичния Олд Трафорд Кристъл Палас в

...
Английският гранд приема на митичния Олд Трафорд Кристъл Палас в
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Манчестър Юнайтед - Кристъл Палас, Рангник дебютира

Английският гранд приема на митичния " Олд Трафорд " Кристъл Палас в дуел от 15-ия кръг на британската . Към момента " алените дяволи " заемат 7-ата позиция и успеха е наложителна, в случай че желаят да се приближат до топ 4, където битката е по традиция жестока.
Днешната намира се чака с голям интерес и заради още една причина. А тя е, че немският експерт Ралф Рангник ще запише своя формален дебют като старши треньор на тима. Срещата сред Манчестър Юнайтед и Кристъл Палас стартира в 16:00 часа българско време и ще можете да я следите .
Очаквайте стартовите сформира към 15:00 часа българско време!

ПРЕДИ ДВУБОЯ
Рангник бе на стадиона при триумфа с 3:2 над Арсенал, където видя и слаби, и мощни черти на отбора. Той водеше и значими мемоари, а през днешния ден ще изведе новия си тим за първи път. Головете идват за Юнайтед, само че казусът е в отбраната - " дяволите " са позволили най-малко по едно попадение в 12 следващи семейства от Висшата лига.
Кристъл Палас пък съумява да си тръгне от вкъщи на противника си с цялостния комплект тчки в последните два сезона, записвайки победи. " Орлите " към този момент имат победа в този град, като надвиха над локалния противник на Юнайтед - първенецът и краткотраен водач в класирането Манчестър Сити (с 2:0).
Кристъл Палас има единствено 2 загуби в последните си 6 срещи с Манчестър Юнайтед (2 равенства и 2 победи в останалите). " Орлите " обаче се намират в серия от 3 следващи дуела без триумф в шампионата все още (1 тъждество и 2 загуби).
Имаше подозрения за травма на Кристиано Роналдо, само че той попадна в групата за дуела. Португалецът вкара изумителните голове против Арсенал, които бяха под номера 800 и 801 в кариерата му. Предполага се, че в случай че е в положително положение, Рангник няма да си разреши да се лиши от услугите му.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР