Английският футболен клуб Нюкасъл е изпратил скаути за Доминик Собослай

...
Английският футболен клуб Нюкасъл е изпратил скаути за Доминик Собослай
Коментари Харесай

Нюкасъл е изпратил скаути за Собослай и Айдара

Английският футболен клуб Нюкасъл е изпратил скаути за Доминик Собослай и Амаду Айдара от Република България Лайпциг, оповестява " Скай Германия ". Двамата са гледани няколко пъти и от мениджъра Еди Хау през сезона. Според информацията на " Скай " скаутите на Нюкасъл са следили онлайн изявите на футболистите при загубата с 0:2 в Леверкузен на 23 април. 

Основната трансферна цел от двамата все още е Собослай, само че треньорът на германците Марко Розе желае да задържи 22-годишния маджарски национал за идващия сезон. Клубът и футболистът обаче към момента не са почнали договаряния за нов контракт. 

Собослай се причисли към Лайпциг от Залцбург през 2021 и вкара седем гола за германците. Той означи и победното попадение за Унгария против Англия в Лигата на нациите в Будапеща през предходната година. Според " Скай " Собослай има уговорка за освобождение в размер на 70 милиона евро. 

Айдара, който също бе притеглен от Залцбург, е свързван и с трансфер в Манчестър Юнайтед.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР