Английският актьор Орландо Блум и американската певица Кейти Пери, посетиха

...
Английският актьор Орландо Блум и американската певица Кейти Пери, посетиха
Коментари Харесай

Кейти Пери и Орландо Блум на романтична почивка в Бодрум СНИ...

Английският артист Орландо Блум и американската певица Кейти Пери, посетиха и почиваха в синия парадайс Бодрум, на турската ривиера в регион Мугла.

Двойката, която се сгоди през 2019 година, наподобява се забавлява, до момента в който театралничи в първокласен комплекс, намиращ се сред Бодрум и Дидим. Този егейски регион е прочут като турската ривиера.



36-годишната поп звезда разгласява сантиментални фотоси в Инстаграм, на които те се целуват, очевидно щастливи, направени на ръба на " безконечен " басейн, с коментар „ Безкрайност и по-късно “ („ Infinity & Beyond “).

Двойката, дружно с 10-месечната си щерка Дейзи Доув, сега пътуват из Европа, като се възползват от облекчените ограничения против COVID-19, които ги водиха преди този момент в Италия и Гърция.



Блум, който на 44 години към момента резервира славата си от „ Властелинът на пръстените “ и „ Карибски пирати “, стартира връзката си с Пери още през 2016 година Те обаче се разделят на идната година. И още веднъж се събраха през 2018 година и към този момент имат прелестна щерка, една година след годежа им.

Пери и Блум до като бяха в Бодрум посетиха някои исторически забележителности на полуострова и се любуваха на кристалните тюркоазени плажове. Те направиха и еднодневна екскурзия с хеликоптер до Измир и античния град Ефес, край Кушадасъ.



Младата двойка с щерка им Дейзи Доув, се разходиха съпроводени с екскурзовод из улиците на античния град. Пери носеше на ръце 10-месечната Дейзи. Някои почитатели ги разпознаха и желаеха да се снимат със звездите.

На връщане в хотела ги посрещнаха с шампанско.

Миналата седмица Блум показа още една сладка фотография с годеницата си и 10-годишния си наследник Флин Кристофър. Под наслов „ фамилна обич “, той показа фотографията, на която триото се разхождат дружно ръка за ръка.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР