Английските национали вярват, че могат да спечелят световната титла по

...
Английските национали вярват, че могат да спечелят световната титла по
Коментари Харесай

Хари Магуайър: Не чета какво се пише за мен, фокусиран съм върху Световното

Английските национали имат вяра, че могат да завоюват международната купа по футбол в Катар, съобщи централният бранител Хари Магуайър, представен от Скай Спортс. Той добави, че за разлика от Русия 2018, този път задачите са по-високи.

Отборът на Гарет Саутгейт ще играе на четвъртфиналите против първенеца Франция. Мачът е тази събота, а спечелилият ще се класира за втори следващ път във финалната четворка. Съперник ще бъде Португалия или Мароко.

" Разбира се, че мислим за международната купа. Различното от 2018 е това, че в този момент в действителност имаме вяра, че е допустимо да се случи ", съобщи Магуайър на конференцията преди мача.

" Тогава реакцията на хората бе доста положителна и като че ли знаехме, че каквото и да се случи на полуфинала, вкъщи ще ни потупат по рамото. Сега възприятието е, че би трябвало да спечелим целия шампионат. Това е позитивна смяна.

" Знаем обаче какъв брой мъчно ще бъде, тъй като има още пет или шест тима, на които им се въртят същите мисли. През 2018 ние не бяхме измежду тях, а в този момент сме ".

Магуайър играе чудесно за Англия в Катар, което е в внезапен контрастност с представянето на бранителя с екипа на Манчестър Юнайтед. Той твърди, че увереността в никакъв случай не го е напускала, без значение от неувереното му показване на клубно равнище.

" Не чета доста от това, което се написа за мен. Тук-там разбирам по нещо, тъй като околните ми се интересуват повече от мен. Повтарям им непрестанно да стоят настрани от обществените мрежи, само че може би не го вършат, защото на хората това към този момент им е табиет ", продължи Магуайър.

" На 29 години съм, капитан съм на Манчестър Юнайтед и имам 52 мача за страната ми. Ако някой ми беше споделил това, когато бях дете, щях да реша, че всичките ми фантазии ще бъдат изпълнени. Правя тъкмо това, за което постоянно съм мечтал.

" Остават ми единствено трофеите и се надявам това да е идната стъпка в кариерата ми. Мисля, че Меси и Роналдо са единствените футболисти, които нямат спадове в представянето си ".

Магуайър мечтае за титли, само че е бил титуляр единствено в един мач на Юнайтед от август насам. Новият управител на тима Ерик загар Хаг избира Лисандро Мартинес и Рафаел Варан в центъра на отбраната.

" Ще се боря за мястото ми в Юнайтед, само че в този момент съм фокусиран напълно върху Англия. Получавам известия от съотборници в клуба и ме поздравяват за достигането на четвъртфинала, а това възприятие е прелестно. Радвам се, че гледат, макар че сега са на лагер в Испания ", сподели още той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР