Английската телевизия ВВС поднесе извинения на аудиторията си, след като

...
Английската телевизия ВВС поднесе извинения на аудиторията си, след като
Коментари Харесай

Аудио от порно избухна в ефира на ВВС

Английската телевизия Военновъздушни сили сервира извинения на аудиторията си, откакто отразяването на мач за Купата на Футболната асоциация беше прекратено от нецензурен клип. Звуци от стенеща жена огласиха студиото, тъкмо когато водещият Гари Линекер търсеше мнението на сътрудника си специалист Алън Шиърър преди успеха на Ливърпул с 1:0 над Уулвърхамптън.

" Не знам кой подвига този звук ", сподели през смях Линекер.

" Мисля, че някой изпраща нещо по нечий телефон. Не знам дали сте го чули вкъщи. "

Бившият британски нападател по-късно сподели, че телефон е бил залепен на гърба на студиото като смешка. Като бойкот, беше много занимателно ", сподели Линекер в Туитър.



" Извиняваме се на всички фенове, афектирани по време на предаването онлайн на футбола довечера. Разследваме по какъв начин се е случило това ", обявиха от Би Би Си.

Впоследствие стана ясно, че известния ютюбър Даниел Джарвис, употребяващ имената Jarvo69 и BMWJarvo, е отворен за шегата. Джарвис по някакъв метод е съумял да вкара въпросния телефон в студиото на Военновъздушни сили, откакто онлайн за своите почитатели демонстрира по какъв начин набира номера на телефона, на който като мелодия е записан съответния тон.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР