Английската легенда Уейн Рууни, който играе за Ди Си Юнайтед,

...
Английската легенда Уейн Рууни, който играе за Ди Си Юнайтед,
Коментари Харесай

Арестуваха Уейн Рууни, псувал пиян на летище във Вашингтон

Английската легенда Уейн Рууни, който играе за Ди Си Юнайтед, е бил задържан на летището във Вашингтон на 16 декември 2018 година, тъй като бил пийнал и псувал.

Рууни се прибирал от посещаване по работа в Саудитска Арабия. На летището той задействал алармата на една от вратите. Органите на реда незабавно подхванали дейности и задържали футболиста. Той платил санкция в размер на 25 $, както и разходи за 91 $ и по-късно бил освободен.

"В самолета Рууни е взел приспивателни. Тяхното разбъркване с алкохол води до дезориентация. В такова положение той е бил при идването си. Към него са се обърнали служители на реда, които са го обвинили в леко нарушаване. Получил е санкция, която е платил и малко по-късно е бил освободен. Господин Рууни желае да благодари за правилното отношение на органите на реда ", съобщи представителят на звездата.

Това не е първият път, в който футболистът има проблеми поради използването на алкохол. През 2017 година той бе хванат да кара в нетрезво положение. Заради това свое нарушение Рууни получи възбрана да ръководи автомобил за 2 години и ще би трябвало да извърши 100 часа общественополезен труд.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР