Английската компания MS-RT, специализирана в доработка на представители на лекотоварната гама автомобили

...
Английската компания MS-RT, специализирана
в доработка на представители на
лекотоварната гама автомобили
Коментари Харесай

MS-RT с лимитирана серия Transit Connect R120

Английската компания MS-RT, специализирана в доработка на представители на лекотоварната гама коли от портфолиото на Ford, анонсира новия си проект, който този път е на тематика Transit Connect.

MS-RT Transit Connect R120 ще бъде създаден в лимитирана серия от единствено 36 автомобила, всеки един от които изпълнен във Frozen White екстериор. На цена от 25 995 британски лири, от компанията оферират своята доработка във вид с две и три седалки, както и в две междуосия.

В оборудването на всеки един от представителите на MS-RT Transit Connect R120 са включени спомагателни винилови апликации за екстериора, въодушевени от рали-спорта алуминиеви джанти на OZ, седалки с кожена тапицерия и контрастен червен тегел, карбонов волан и други.

За Transit Connect R120, от MS-RT са подготвили също така спортна изпускателна система с черни накрайници и странични огледала с черни капаци, а в оборудването на колата могат да бъдат открити и системата за свързаност Ford Pass Connect, круз надзор, система за безжично зареждане на мобилен телефон, камера за задно виждане и други.

Интересна добавка към спортната тематика при MS-RT Transit Connect R120 внася системата Maxhaust, която използва приложение за мобилен телефон за подаване на тон от спортна изпускателна система към аудиосистемата на вана.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР