Английската футболна лига е готова да премести четвъртфиналния мач на

...
Английската футболна лига е готова да премести четвъртфиналния мач на
Коментари Харесай

АФЛ и Ливърпул водят дискусия за дата за Купата на лигата

Английската футболна лига е подготвена да реалокира четвъртфиналния мач на Ливърпул против Астън Вила за Купата на Лигата през януари, когато е седмицата на полуфиналите в шампионата. Мениджърът на мърсисайдци Юрген Клоп загатна, че е изцяло допустимо тимът да напусне шампионата, в случай че се наложи, откакто има мачове за Световното клубно състезание, когато са мачовете от тази фаза на шампионата.

АФЛ довери в четвъртък сутринта, че влиза в полемика с Ливърпул, с цел да бъде открита „ различна дата”, с която клуба да изиграе мача си в шампионата. Една от опциите, която се разисква за мач на „ Вила Парк” е да се играе при започване на седмицата на 6-и януари 2020-а година, като в същата седмица са полуфиналните мачове.

Това ще значи, че от АФЛ ще би трябвало да намерят още една дата през януари, с цел да изравнят мачовете, с цел да може финалът да се изиграе по проект на 1-и март. Лидерът в Премиър лийг също по този начин ще има пренасрочен мач против Уест Хем от визитата си в Азия, а в шест следващи седмици ще играе мачове през делничните дни – сред 27-и ноември и 2-и януари.

Още:

Легендарни мачове за Купата на Лигата, жребият е хвърлен

Клоп изригна след зрелището с Арсенал - Ливърпул се маха за Купата
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР