Английската футболна асоциация най-вероятно ще започне разследване и може да

...
Английската футболна асоциация най-вероятно ще започне разследване и може да
Коментари Харесай

ФА наказва жестоко Халанд заради избухването му срещу съдията?

Английската футболна асоциация най-вероятно ще стартира следствие и може да накаже голмайстора на Манчестър Сити Ерлинг Халанд, оповестяват английските медии.

Причината е невъздържаната реакция на норвежеца към рефера Саймън Хупър по време и след вчерашното дерби с Тотнъм, приключило 3:3. Нападателят остана бесет от отсъждането на съдията в последните секунди на срещата, който не пусна авантаж за фал точно против Халанд и свири нарушаването, а секунди преди този момент голмайсторът на Сити бе извел в чиста позиция Джак Грийлиш.

Интересното е, че в началото Хупър махна с ръка за продължение на играта, само че след това промени решението си и маркира нарушаването, което вбеси играчите на Манчестър Сити, които го наобиколиха гневни и стачкуваха бурно. След мача пък Ерлинг Халанд разгласява обстановката в обществената мрежа „ Х “, като красноречиво написа „ Wtf “.

Всичко това може да докара до следствие и вероятно наказване за норвежеца поради използването на нецензурни изрази и непозволено държание.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР