Английска актриса с участия в поредица кино продукции направи истински

...
Английска актриса с участия в поредица кино продукции направи истински
Коментари Харесай

Английска актриса отвя журито на "Х фактор", Заки изпадна в захлас!

Английска актриса с участия в поредност кино продукции направи същински възторг на сцената на музикално шоу № 1 през миналата вечер. “Дойдох в България във връзка фотосите на филм. Така взех решение да се явя и в X Factor ”, разказа  Манал Ал Фейра. Кариерата й като актьор стартира с бели денс, които й подсказват, че сцената е нейното бъдеще.
След присъединяване в “Големите очаквания “ Павел Матеев от Разград се срещна с журито на X Factor, с цел да го убеди, че най-голямата му пристрастеност са сцената и снимането на вълнуващи моменти, каквито са появите в шоуто. “Имаш четири пъти “да “ от мен “, съобщи Криско, още преди журиращата четворка да даде позитивен отговор, който изпрати Павел напряко към подготвителния лагер.

15-годишната Мирослава Тодорова от Пловдив заложи на джаза, провокирайки гостуващата звезда в журито – Хилда Казасян, да се усмихне необятно. “Бъди себе си – в случай че успееш да направиш това, след 5 години можеш да бъдеш една от най-страхотните джазови певици в България “, посъветва я джаз примата след безапелационното показване на сцената.

Позитивна вълна, смях и музика донесе на сцената Йоана, която има вяра, че шоуто има потребност точно от хора, които желаят да опознаят света и забавните срещи, които предлага. Изпълнението й на ария на Арета Франклин потвърди на залата, че музиката може да бъде най-хубавото лекарство против проблемите.

Кой ще премине тестването на шестте стола? Как ще преминат часовете на подготвителни лагер? Не пропускайте X Factor “Сътворението на звездите “.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР