Англия като цяло живее в патова ситуация. Цялата държава е

...
Англия като цяло живее в патова ситуация. Цялата държава е
Коментари Харесай

Наш журналист сравни Лондон с парник за терористи, а Англия - с кораб без платна

Англия като цяло живее в патова обстановка. Цялата страна е като транспортен съд без платна и капитан, който свободно се рее без ясни цел и посока. Това съобщи в ефира на Нова телевизия журналистът и режисьор Николай Барулов, който работи и живее в Лондон. " Лондон стана парник за развъждане на терорирсти. Средата, която е там, подготвя това да се случи. Всички, които направиха атентати през последната година, са следени от полицията и са в листи, които са за евентуално рискови лица. Те обаче са подпомагани с помощи и не са следени добре. В Лондон няма задоволително служители на реда, разчита се повече на камери ", сподели той.

Журналистът добави, че като цяло политиката на Англия е да насажда у хората боязън. " Големият парадокс е, че споделяме " да, не се опасяваме, само че в действителност го вършим ", посочи той.

" В англия огромният проблем е, че обществото е пъклен разграничено. Липсва метод за другарство сред другите раси. Лондон избра кмет мохамеданин, който е доста търпелив. Той носи качества, способни да обединят хората и да живеят спокойно, само че проблемите идват, че дадени групи живеят необезспокоявани и без мониторинг ", добави Барулов.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР