Англичанинът Люк Шоу вярва, че начинът, по който футболистите на

...
Англичанинът Люк Шоу вярва, че начинът, по който футболистите на
Коментари Харесай

Люк Шоу: Срещу Уелс имаме допълнителна мотивация

Англичанинът Люк Шоу има вяра, че методът, по който футболистите на Уелс са чествали отпадането на Англия от Евро 2016 е спомагателна мотивация за срещата им на Световното състезание по футбол, само че увери, че съставът на селекционера Гарет Бейл ще се отнесе с почит, написа организация ДПА.

Двата тима ще се изправят един против различен във вторник в последния кръг от група „ В “ на Мондиал 2022. Англия е апетитен за любимец в дуел и за продобиване на групата, макар равенството против Съединени американски щати, до момента в който Уелс е на ръба на отпадането от шампионата.

Съперниците се срещнаха и преди шест години във Франция, когато Даниел Стъридж означи победния гол за Англия, само че по-късно отборът бе отхвърлен от Исландия, а Уелс стигна до полуфиналите.

Видео записи демонстрираха по какъв начин играчите на Уелс честват отпадането на англичаните, а Шоу счита, че този спомен може да се отрази на срещата във вторник.

„ Може да се каже по този начин “, отвърна Люк Шоу на въпрос дали това ще бъде спомагателна мотивация. „ Но нашата мотивация като цяло е на най-високо равнище. На Световното състезание по футбол сме, имаме огромни цели и желаеме да ги реализираме. Трябва да сме пределно стимулирани във всеки мач. Не мисля, че може да бъде по-добре от това, което имаме сега “, безапелационен бе британският национал.

27-годишният Шоу бе титуляр в първите два мача на Англия в Катар. Той се разписа във финала на Евро 2020, изгубен от Италия през предишното лято, само че пропусна Евро 2016 поради травма. „ Разбира се, че не беше прелестно. Предпочитам да приказвам на терена, а не отвън него и в този момент желая да се съсредоточвам върху това, което ще създадем на терена “, приключи Люк Шоу.

Попитан дали в британския лагер биха чествали по образеца на Уелс, футболистът отговори: „ Мисля, че сме група, в която всички имат огромно почитание. Правим нещата по верния метод. Това е образецът, който Гарет желае да даваме. Напълно го поддържаме и се отнасяме с почитание. Мисля, че тяхната мотивация също ще бъде доста сериозна и ще създадат всичко, с цел да завоюват. Чака ни сложен мач и би трябвало да се концентрираме върху това. “
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР