Англичанинът Джон Райдър коментира битката му със Саул Алварес, която

...
Англичанинът Джон Райдър коментира битката му със Саул Алварес, която
Коментари Харесай

Райдър след загубата: Канело е много добър, но вече не е в пика си

Англичанинът Джон Райдър разяснява борбата му със Саул Алварес, която се изигра на 7-и май, неделя в Мексико. Канело надви с единомислещо съдийско решение и доминация в по-голямата част от 36-те минути на кръга, само че все пак Райдър счита, че мексиканецът не е бил задоволително безапелационен в триумфа си. 
 Безапелационен Канело смаза Джон Райдър и отбрани международните си трофеи пред 50 000 фенове Безапелационен Канело смаза Джон Райдър и отбрани международните си трофеи пред 50 000 фенове
“Канело е доста добър. Мисля, че към този момент не е в пика си, само че към момента има гориво в резервоара. Искаше да ме откаже, само че не съумя. Знам, че нанесох мощен удар в петата част и даже имах някои положителни рундове по-късно. Ако носът ми не ме беше предалвъв втората част, щеше да е друг дуел. Беше ужасно, че въпреки всичко споделих кръга с него, само че съм сломен от резултата ”, съобщи Райдър на конференция, която се организира след борбата с Алварес.

Той добавя, че последният нанесен удар от Канело във втория рунд е поразил кричично носа му. 

“Не беше доста мощен удар, само че незабавно усетих по какъв начин кръвта от носа ми се спуска в гърлото ми. Това ме изкара от темп за няколко рунда, само че нямаше какво да направя по въпроса. Такъв удар е ново прекарване за мен и ще се поуча от него "

Райдър е безапелационен, че това, че е издържал дванайсет рунда против Канело не е триумф за него. Вижте цялата му среща с медиите тук:
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР