Ангина, болки в гърлото и възпалени сливици – изключително неприятни

...
Ангина, болки в гърлото и възпалени сливици – изключително неприятни
Коментари Харесай

Избавете се от ангина и възпалени сливици само за няколко часа!

Ангина, болки в гърлото и възпалени сливици – извънредно неприятни положения, които вършат невероятно преглъщането и белким може да има по-отчайващо нещо от това да не можете да се наслаждавате на обичаните си ястия? Различните сиропи, които купуваме от аптеките дават обещание незабавно облекчение, само че в действителност не всичко е толкоз розово.

В тази публикация бихме желали да ви препоръчаме да се обърнете към националната медицина и да ви предложим една рецепта за лекуване и облекчение на мъчителните признаци при ангина. Това е остаряла, обичайната рецепта за средство, което успокоява болното гърло в продължение на 4 часа.

Рецепта за лек при болно гърло, възпалени сливици и ангина:

1. Кипнете в 200 мл вода 80 грама млян кимион.
2. Оставете сместа да къкри в продължение на 15 минути, по-късно изключете котлона.
3. В последна сметка би трябвало да получите гъста примес, която наподобява на кафена наслойка.
4. Прецедете тази примес и прибавете към нея още 50 мл вода.
5. Върнете течността назад на котлона и изчакайте още веднъж да кипне, а по-късно снемете съда от огъня.
6. Добавете една супена лъжица от каквато и да е мощна алкохолна напитка – коняк, уиски или бренди и вашата лечебна запарка е подготвена!

Вземайте по една супена лъжица от това лекарство на всеки половин час.

Трябва да почувствате облекчение в границите на 2 часа. След няколко часа всички признаци би трябвало да изчезнат изцяло и ще можете да се насладите още веднъж на обичаната си храна. В случай на тежко протичаща ангина или възпалени сливици, използвайте лекарството, до момента в който не забележите доста усъвършенстване.

Тази рецепта работи добре при пациенти с ангина и хронични възпалени сливици. Пробвайте и се убедете сами в неповторимите лечебни свойства на това средство!

Преди потреблението на какъвто и да е препарат, средство или способ на лекуване, наложително се консултирайте с вашия лекуващ доктор!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР