Ангела Меркел, която управляваше Германия в продължение на 16 години,

...
Ангела Меркел, която управляваше Германия в продължение на 16 години,
Коментари Харесай

Ден 1 като пенсионер: Ангела Меркел хукна по магазините

Ангела Меркел, която управляваше Германия в продължение на 16 години, прекара интензивно първия си ден като пенсионерка.

Противно на изказванията, че има намерение да се наспи, откакто се отдръпна от поста на държавен началник, тя е напуснала дома си през вчерашния ден още в 8:20 ч., оповестява в. „ Билд “, който е наблюдавал някогашния канцлер. Отправила се е към новия си офис на улица " Унтер ден Линден ", а малко по-късно е влезнала да пазари в супермаркета „ Hit Ullrich “. В магазина някогашният канцлер е била с охранител, само че е снимана сама да бута пазарската си количка, отбелязва вестникът.

Ангела Меркел ще има офис в същата постройка, където се намираше офисът на Хелмут Кол, откакто напусна поста на канцлер.

Тази година се случи и още нещо, което никой не вярваше - Меркел за първи път от 11 години насам не оглави листата на 100-те най-влиятелни дами в света, формиран от сътрудници на американското списание " Форбс ". Нещо повече, тази година федералният канцлер въобще не бе включена в класацията. Така под №1 през 2021 година застана Макензи Скот, някогашната брачна половинка на ръководителя на американската корпорация " Амазон " Джеф Безос.
Свързани вести Заслужи си я! Вижте какъв брой е пенсията на Ангела Меркел
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР