Ангел Тенев е един от най-атрактивните участници във Фермата6. Той

...
Ангел Тенев е един от най-атрактивните участници във Фермата6. Той
Коментари Харесай

Феновете сведоха глави: Ангел изповяда най-голямата си болка...

Ангел Тенев е един от най-атрактивните участници във " Фермата " 6. Той стана част и от тазгодишното осмо издание на риалити формата, само че по стичане на събитията напусна първи стопанството. Въпреки късия си престой във " Фермата " обаче, Ангел си потегли с нещо доста скъпо, в чието битие може би към този момент се бе усъмнил - той съумя да се влюби до уши в Камелия.

Запознанството му с Христо Стоичков също способства за вихрената страст най-после. Футболната легенда е бил изключително прям с него, а това, което му споделя, е повече от показателно.

В изявление за bTV Ангел Тенев освен, че не спести нито подробност от всичко претърпяно вътре, само че и разкри коя е най-тежката борба в живота му досега.

Това е второто му влизане във формата.   " Фермата " 6 била като първата обич за него. " Фермата " 8 е втората. Първият път не били разграничени на тимове. До ден-днешен е по този начин. Сега усетил нещо друго - напрежение, което в даден миг може и да се трансформира в заварката за другарство сред участниците.

Според него би трябвало да си доста величествен и доста огромен човек, с цел да пренебрегнеш първичните си инстинкти, да пренебрегнеш себе си, с цел да подадеш ръка на другия насреща. 



Ф иналът за него в никакъв случай не е бил упоритост. Подкрепя думите на Иван, който споделя, че хората, когато са сложени в крайни обстановки, вид казарма, както е било едно време, построяват в действителност положителни другарства, тъй като няма по какъв начин да са лицемерни един с различен. Състезателите са 24/7 дружно, одобряват се с положителните и неприятните си страни. В тазгодишния сезон на " Фермата " изискванията са тези, които ще трансформират хората, счита Ангел.

Признание в обич



Влюбил се, само че няма по какъв начин да знае дали е същинска, дали е дребна или огромна. Когато

" Камелия излезе се надявам да я видя, нищо повече. Както споделя моят доста добър другар – Митко от " Фермата " 6 – мъжът предлага, дамата избира. Но тази обич ме промени доста, промени мисленето ми и даже мирогледа. Много съм признателен за това, което ми се случи в тези пет дни, тъй като по някакъв метод отвори сърцето ми, повярвах, че това възприятие съществува, че го има. "

Говори с огромен почит за Христо Стоичков

" Мисля, че Христо Стоичков евентуално е кумир освен на мен, а несъмнено и на половин България. Той е звезда освен у нас, а в международен мащаб. За мен той е доста харизматичен. Носи духа на българското. Колкото и да сме привикнали да си мислим, че всички звезди в България, всички огромни футболисти, които играят по целия свят, са някъде извисени нагоре, Христо Стоичков разруши този стандарт на пух и прахуляк. Разби го като пристигна при нас, говорихме си, все едно сме служили дружно в казармата. От сърце и душа, без никакво фамилиарничене. Той съумя да предразположи цялата група. Беше елементарен човек, който се е трудил, мъчил и постигнал доста. "



Каза ми: " Ачка, аз мога да хапвам в най-скъпия ресторант в Монако омари, само че мога да хапвам и тук с вас сланинка и лучец, и ми е доста по-сладко на душата, в сравнение с там да хапвам с 10 вилици и 10 ножа ". И като чуеш това от човек, който в действителност го е постигнал, а не е тип пиар, се замисляш какъв е той в действителност. За мен Христо Стоичков е огромен мъж, огромен човек. Ние го мислехме за някаква доста дебела Библия, която е единствено за кардинали, а той се откри пред нас като брошура на Ангел Каралийчев, която всяко дете е чело.

С усмивка си напомня емлематичната  ’94-та.

" Бях на 15 години и се возех в центъра на Пловдив в един " Москвич ", на чийто покрив имаше багажник, от който развявах горделив българското знаме. Хората вървяха по улиците и крещяха: " Българи юнаци! " Тогава ни беше обединен народа, бяхме единни, усетих силата на България и на хората в нея. Благодарение на Христо Стоичков и на златното потомство българи! От тогава до ден-днешен не съм усетил това. "





 



Най-тежката борба, която е имал Ангел е гибелта на първородния му наследник. 

" Да дадеш на всички към теб силата и опората, когато самият ти се нуждаеш от тях. Не знам по какъв начин одобрих това… на Господ му е трябвало моя курбан, моя наследник. Надявам се, че той е на по-хубаво място, пораснал, възмъжал и някой ден ще го видя. "



 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР