Ангел Марин е заслужил офицер и държавник, посветил без колебание

...
Ангел Марин е заслужил офицер и държавник, посветил без колебание
Коментари Харесай

Двама президенти изпратиха Ангел Марин в последния му земен път (СНИМКА)

Ангел Марин е заслужил офицер и общественик, посветил без съмнение и без излишък професионалния и житейския си път на България. Това съобщи в съболезнования до околните на ген. Ангел Марин президентът Румен Радев , който дружно с вицепрезидента Илияна Йотова участва в Батак на траурната гала във връзка кончината на вицепрезидента на България в интервала 2002-2012 година

„ Генерал Марин изпълняваше своя дълг с чест и отговорност, с безрезервност и неподправено родолюбие, отстоявайки ползите на българския народ “, акцентира президентът Радев. Държавният глава откроява значимия принос на Ангел Марин за построяването и развиването на президентската институция и за одобряването на нейния публичен престиж.

„ Не на последно място ще запомним военачалник Ангел Марин и със мощното му възприятие за правдивост и персонално достолепие, с пословичните му невзискателност и човещина. До последните си дни той остана правилен на своите правила, не спестяваше рецензиите си и отстояваше интензивно значими за обществото ни дела “, декларира още президентът.

На траурната гала в Батак участваха президентът в интервала 2002-2012 година Георги Първанов , национални представители , кметове и представители на локалното самоуправление и доста жители.

dariknews.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР