Ангел Георгиев и Николай Дренчев от ПП Възраждане излязоха с

...
Ангел Георгиев и Николай Дренчев от ПП Възраждане излязоха с
Коментари Харесай

Депутати от Възраждане с остра реакция в НС срещу предоставянето на оръжие за Украйна

Ангел Георгиев и Николай Дренчев от Политическа партия " Възраждане " излязоха с остра реакция от трибуната на Народно събрание против обсъжданото през днешния ден в пленарната зала Решение за даване на оръжие на Украйна, осведоми кореспондент на Агенция " Фокус ".

" Две трети от страните в света не оказват военна помощ на воюващите страни в Украйна. Евроатлантическата сбирщина  тук се пробва да въвлече България в спора. Няма подробен разбор, въз основа на който Народно събрание да вземе осведомено решение и към днешна дата в случай че евросбирщината вземе решение да България да даде оръжие на Украйна, това решение ще е информирано ще навреди на ползите на България ", сподели Георгиев.

Той добави, че  в случай че предоставим военно съоръжение, няма по какъв начин неналичието му да бъде обезщетена незабавно.

" Това е еднакво на национално изменничество, тъй като на следващия ден може нашите оръжия да са нужни на нас самите за отбрана. Голяма част от българския  народ е срещу България да се въвлича в спора и да даряваме така и така незадоволителното ни оръжие. Очевидно се бърза и това е под външен диктат ", сподели Георгиев от трибуната на Народно събрание.

" България не може да даде оръжие на Украйна, тъй като армията ни е оголена и няма какво да дадем ", поддържа го от трибуната и съпартиецът му  Николай Дренчев.

Атанас Атанасов от Политическа партия реагира на обидната  подготовка към депутатите " евроатлантическа пасмина " от страна на Георгиев  и изиска да му се наложи наказване.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР