Ангажиментите и отговорностите на Първата дама на САЩ са ни

...
Ангажиментите и отговорностите на Първата дама на САЩ са ни
Коментари Харесай

Коледният гаф на Мелания Тръмп

Ангажиментите и отговорностите на Първата дама на Съединени американски щати са ни леко неразбираеми, само че едно е несъмнено - тя се грижи за коледната декорация на Белия дом . Миналата година за първи път Мелания Тръмп показа своето осъществено виждане, а през вчерашния ден, 26 ноември, видяхме интерпретация на тематика " Американски съкровища " .

 Снимка 391657

Миналата Коледа Белия дом блестна с безчет бели елхи и изкуствени, сребристи дървета, които сътвориха баснословен резултат. Този път обаче водещият цвят в украсата е аленият . Да, на пръв взор ни звучи като празничен, само че в този случай сме малко разколебани.

 Мелания Тръмп сподели коледната декорация на Белия дом
Мелания Тръмп сподели коледната декорация на Белия дом

Потребители в обществените медии я оприличиха на фон от заплашителен филм

По концепция на Мелания, Белият дом се краси освен от голямата елха, която им бе доставена в края на предходната седмица, само че и от още десетки други. 29 от тях са живи , украсени с безчет лампички и хиляди орнаменти, множеството от които особено направени и всеки със своето значение.

Безспорно акцентът в тазгодишната коледна декорация са 40-те напълно алените, изкуствени елхи, подредени от двете страни на дълъг кулоар . Те са ръчно направени и незабавно се трансфораха в тематика зa мнения и безчет смешки в обществените мрежи.

 Снимка 391659

От Белия дом разясниха, че аленото е цветът на линиите на печата на президента, които символизират смелост и храброст. Но какво общо имат алените елхи с тематиката за националните съкровища, са оставили на нас да гадаем...

Someone did this to Melania Trump’s creepy Christmas trees, and it’s all I’ve ever wanted today. pic.twitter.com/MwigcZxswR
— Dana Goldberg (@DGComedy) 26 ноември 2018 година

Според доста консуматори в обществените мрежи, алените елхи са меко казано страховити. А Първата дама още веднъж си е спретнала " тунел на ужасите " . Други път шеговито заключиха, че елхите наподобяват на героините от сериала " Историята на прислужницата " и колажите не закъсняха.

The People’s House @WhiteHouse is ready to celebrate Christmas and the holiday season! pic.twitter.com/oejKW3mC15
— Melania Trump (@FLOTUS) 26 ноември 2018 година
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР