Ангажимент на адвокат спря началото на процеса на втора инстанция.

...
Ангажимент на адвокат спря началото на процеса на втора инстанция.
Коментари Харесай

Делото за убийство заради заря отложи процеса срещу Семерджиев

Ангажимент на юрист спря началото на процеса на втора инстанция. Оказа се, че юрист Мирослав Христов взе участие в съвещание по друго дело - за ликвидиране поради заря, станало в столичния кв. " Люлин ", което го попречва да се яви в правосъдната зала по процеса за злополуката на " Черни връх ".

И Семерджиев, и подсъдимият за изключително мъчителното ликвидиране на Илиян Илиев - Денис Мустафа Камел Ал Газзи, са защитавани от Христов.

Процесът против Семерджиев трябваше да стартира през днешния ден в 10 часа в Софийския апелативен съд. Само час по-късно е делото против ал Газзи, което се гледа в Софийския градски съд. Адвокат Христов е показал, че първо е известен за делото против Ал Газзи и по тази причина ще се яви на него, оповестява " 24 часа ".

Клиентът му Георги Семерджиев категорично изиска да бъде защитаван тъкмо от Христов. Затова състав на Софийския апелативен съд с докладчик Карамфила Тодорова отсрочи процеса за 28 септември.

Семерджиев апелира неоправдателната присъда, като желае да бъде оневинен. На първа инстанция той беше наказан на 20 години затвор по общо пет обвинявания против него. Междувременно районният съд в София го осъди и на две години затвор за случай от май 2012 година. Тогава Семерджиев нанесъл междинна телесна щета на Лъчезар Вутов, като му нанесъл прорезна рана с мачете. Семерджиев ще би трябвало да заплати и 12 000 лева неимуществени вреди и още към 2000 лева разходи по делото. През юни стартира ново дело против него - за подправена шофьорска брошура.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР