Ангажимент на адв. МирославХристов по делото за убийство заради заря,

...
Ангажимент на адв. МирославХристов по делото за убийство заради заря,
Коментари Харесай

Заради заря отложиха процеса срещу Семерджиев

Ангажимент на адв. МирославХристов по делото за ликвидиране поради заря, станало в столичния кв. " Люлин " отсрочи процеса против Георги Семерджиев.

И той, и подсъдимият за изключително мъчителното ликвидиране на Илиян Илиев - Денис Мустафа Камел Ал Газзи, са защитавани от Христов. Процесът против Семерджиев трябваше да стартира през днешния ден в 10 часа в Софийския апелативен съд. Само час по-късно е делото против ал Газзи, което се гледа в Софийския градски съд. Адвокат Христов е показал, че първо е известен за делото против Ал Газзи и по тази причина ще се яви на него. Клиентът му Георги Семерджиев категорично изиска да бъде защитаван тъкмо от Христов. Затова състав на Софийския апелативен съд с докладчик Карамфила Тодорова отсрочи процеса за 28 септември.

Семерджиев е упрекнат, че на 5 юли 2022 година мина на алено със 166 км/ч и умъртви Хариет Стефанович и Христина Дилева.той на столичния бул. " Черни връх " и избяга. Той карал дрогиран на метамфетамин, в колата имало малко количество от дрогата.

Осъденият като наркодилър мъж бил с подправена брошура и с сменени табели. Те му били свалени месец по-рано при полицейска инспекция, когато го хванали, че кара дрогиран. Мъжът съумял да избяга.

На първа инстанция някогашният футболист получи 20 години затвор. Срещу него има и висящо дело в Софийския областен съд за подправената брошура, сякаш от Швейцария, която употребявал пред служители на реда 5 месеца преди нещастието.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР