Анестезиологът д-р Николай Карастоянов и брат му Иван влизат в

...
Анестезиологът д-р Николай Карастоянов и брат му Иван влизат в
Коментари Харесай

След 10 г. съдебна сага: Д - р Николай Карастоянов и брат му влизат в затвора за убийството на Отвертката

Анестезиологът доктор Николай Карастоянов и брат му Иван влизат в пандиза след дефинитивно решение на Върховен касационен съд по делото за убийството на Николай Радев - Отвертката в Дупница. Братята са получили по 3 и 4 година отнемане от независимост, а татко им - стоматологът доктор Владимир Карастоянов е с условна присъда. В сряда присъдата от Върховен касационен съд е получена за осъществяване в Окръжна прокуратура - Благоевград.



Николай Радев - Отвертката

Николай Радев умря на 11 март 2014 година след сдърпване в заведение в Дупница. Там била 19-годишната Владимира, щерка на анестезиолога, както и Радев, който я задявал. Момичето се обадило по телефона да се оплаче на дядо си, който дружно с татко й и чичо й пристигнали в заведението. Тримата се сбили с Радев и той бил намушкан с нож. Издъхнал малко по-късно в болница.

На първа инстанция бащата и двамата му синове получиха общо 37 година затвор. След това присъдите им бяха понижени и избрани като условни. Върховен касационен съд два пъти връща делото и при последното му гледане, в понеделник съдът излезе с дефинитивно решение за ефикасна присъда по 3 и 4 година за братята и условна за татко им.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР