Анелия отбеляза 41-годишния си рожден ден преди дни. Певицата се

...
Анелия отбеляза 41-годишния си рожден ден преди дни. Певицата се
Коментари Харесай

ЕКСКЛУЗИВНО: 41-годишната Анелия посрещна рождения си ден като омъжена жена!

Анелия означи 41-годишния си рожден ден преди дни. Певицата се отхвърли от шумни празненства с доста посетители и показа, че е прекарала празника в компанията само на обичания си мъж. Както знаем, от много време това е Любомир Захаринов, с който разделят и общ покрив.

Нещо друго обаче взриви мрежата и отвлече вниманието от " порастването " на певицата. И то е определението " моят брачен партньор ", с което Анелия е отбелязала Захаринов в поста си. Тя го е написала на британски с думата " husband ", която има единствено един превод на български и той е " брачен партньор ".

Отдавна Анелия не крие какъв брой е влюбена и признава, че Любомир е същинската й обич. Близки до нея подшушнаха, че двамата са се взели скрито, като просто са подписали в гражданското, с цел да си узаконят връзката.

" Анелия от дълго време е привикнала да живее за себе си и околните си, без да парадира и да показва какво прави пред обществото. Така е по-добре, тъй като един път към този момент си изпати около сватбите и обилните празненства с Коко Динев, само че тогава беше още млада и неопитна. А и има вяра, че щастието в действителност си обича тишината ", разясняват източници.

Дали певицата и Захаринов ще желаят да имат общо дете, не е ясно, само че при все, че е минала 40-така, Анелия ще би трябвало да се забърза, в случай че е по този начин. Но до момента най-малко тя е казвала, че няма желание да ражда още веднъж.

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР