Анелия не очаква да грабне победата в „Като две капки

...
Анелия не очаква да грабне победата в „Като две капки
Коментари Харесай

Анелия за „Като две капки вода“: Нямам качествата на актьорите!

Анелия не чака да грабне успеха в „Като две капки вода“
Снощи Анелия сграбчи успеха в „Като две капки вода“ с имитацията си на Дара. Феновете на предаването обаче са безапелационни, че това не е трябвало да се случва. Според тях същинският победител е бил Руслан, който се показа съвършено в облика на Янка Рупкина.

Въпреки че завоюва първо място на снощния лайв, Анелия не крие, че й е мъчно да избяга от личното си аз, защото тя е одобрен реализатор и си има личен почерк на сцената.

Поп фолк изпълнителката признава, че не може „да излезе от себе“. Тя е безапелационна, че „Като две капки вода“ е шоу за „актьорска игра“ и точно това се прави оценка в предаването.

Анелия споделя, че колкото и да се приготвя за облиците в „Капките“, няма да може да доближи равнището на „най-добрите артисти в България“, които са  й директна конкуренция в предаването.

Изпълнителката разкрива, че изпитва компликации, когато би трябвало да пее на различен език и да съчетава пеенето с танци. Трудно й е „да не е тя“ и да „влезе в обувките на някои друг“. Нещо, което феновете на „Като две капки вода“ също виждат и постоянно подлагат на критика Анелия, че не имитира, а пее като себе си.

Близките на Анелия също са на мнение, че на изпълнителката й е мъчно да „избяга от нейния тембър и метод на пеене“.
 Анелия не чака да грабне успеха в
Анелия не чака да грабне успеха в „Като две капки вода“ сн. Инстаграм

Поп фолк изпълнителката споделя, че „няма качествата на актьорите“ в „Като две капки вода“ и не чака да завоюва шоуто. Тя е там, с цел да се забавлява и не се вълнува от оценки и класиране.
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР