Анелия и мъжът й Любомир Захаринов се впуснаха в щур

...
Анелия и мъжът й Любомир Захаринов се впуснаха в щур
Коментари Харесай

Виж Анелия без грим

Анелия и мъжът й Любомир Захаринов се впуснаха в щур уикенд. Двамата си подариха ужасно зимно прекарване в Банско, като попфолк звездата се качи за първи път на ски.





Хитовата изпълнителка показа серия фрагменти, които тя и обичаният й театралничат на ски пистата, а от фотосите може да се заключи, че точно мъжът на сърцето й е нейният ски преподавател. Влюбената двойка е в подобаващата спортна екипировка – ски обувки, щеки, каска и очила.



„ Обичам те, щурчо “ – означи Анелия над фотосите, които провокираха лавина от реакции и мнения от страна на почитателите. Певицата все по-често споделя красиви и благи моменти от своя персонален свят, а това наподобява подхожда и на феновете й.

“Много сте сладки! Романтична отмора! ”, “Ани, с години не сме те виждали толкоз щастлива! Не спирайте да се обичате!!! ”, “Браво, това е любовта ви. Радвам се, че се намерихте и сте един за различен. Бъдете щастливи и се обичайте ”, “Страхотни сте.  Бъдете доста щастливи ” - пишат почитатели на звездата в ласкавите си мнения.

Припомняме, че неотдавна в телевизионно изявление Анелия призна, че с годеника й стягат женитба и към този момент даже са избрали мястото. Щастливите годеници посрещнаха 2024-а в компанията на началник Манчев и неговата половинка, която е близка другарка на Анелия.

 

Източник: signal.bg

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР