Андриан Краев може да отърве мъките, които ще има, ако

...
Андриан Краев може да отърве мъките, които ще има, ако
Коментари Харесай

Андриан Краев с оферта от Турция

Андриан Краев може да отърве тъгите, които ще има, в случай че тренира единствено за здраве до лятото. На " Герена " е пристигнала съответна оферта за него от Турция. На този стадий обаче " сините " не желаят да разкриват повече детайлности, написа " Мач Телеграф ".

Както е известно, самият халф разгласи, че му е време да се опитва в чужбина. Но в краен случай бил подготвен да остане в Левски, в случай че няма различен излаз. Както е известно, сред Краев и " сините " зее сериозна бездна.

Националът упорства за сериозна заплата от ранга на 30 000 лв., с цел да възобнови контракта си, който изтича през лятото, само че пък е получил корав отвод. И в този момент Краев има правото да води диалози с претендентите за подписа му.

Твърди се, че се е намерил отбор, който е подготвен да го вземе, стига Левски да одобри офертата, която е отправена за Краев. Иначе самият футболист бил договорил персоналните си условия.

Очаква се през днешния ден шефовете на " сините " да обсъдят този въпрос, както и други, откакто започват още веднъж работните си действия.

Снимка: LAP.bg
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР