Андрей Рубльов изрази своята благодарност към Комисията по контестации, след

...
Андрей Рубльов изрази своята благодарност към Комисията по контестации, след
Коментари Харесай

Андрей Рубльов: Благодарен съм за подкрепата, която получих, ще си взема поука

Андрей Рубльов изрази своята признателност към Комисията по контестации, откакто неговото обжалване за дисквалификацията му от шампионата в Дубай бе сполучливо.

Както е известно, в мача си от 1/2-финалите на шампионата с Александър Бублик руснакът изпусна нервите си и с разкрещя в лицето на арбитър на линията, който се оплака на съдията на стола, че Рубльов е употребявал афектиран език.

За достигането си до полуфиналите в Дубай международният номер 5 ще вземе 200 точки за международната класация и 157 775 $ от наградния фонд.

" Искам да благодаря на Комисията по контестации, че одобриха моето обжалване и трансформираха първичното решение на ATP да ме дисквалифицира от полуфинала в Дубай, с което ми бяха взети точките и парите от наградния фонд, които завоювах предходната седмица. Надявам се в бъдеще ATP да огледа по-внимателно това предписание и ще направи промени, тъй че арбитър не може да повлияе на изхода на даден мач без чисти доказателства и без да даде право на играча на видео ревю. Въпреки че съм отчаян от това, че не съумя да приключи полуфинала си в Дубай, съм признателен за поддръжката, която получих в последните два дни. Обещавам, че ще си взема поука от това и ще се опитам да съм по-добър състезател и човек ", написа Рубльов в обществените мрежи.
 Рубльов завоюва обжалване против наказване в Дубай
Рубльов завоюва обжалване против наказване в Дубай

Руснакът ще си получи точките и парите макар дисквалификацията
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР