Андрей Рубльов и Феликс Оже-Алиасим ще се изправят тази вечер

...
Андрей Рубльов и Феликс Оже-Алиасим ще се изправят тази вечер
Коментари Харесай

Време за финал: Дебютен Мастърс за Оже-Алиасим или първа титла на Рубльов в Мадрид?

Андрей Рубльов и Феликс Оже-Алиасим ще се изправят довечера в спор за трофея от Мастърса в Мадрид. Самият край несъмнено може да бъде считан за извънредно неочакван, защото международният номер 8 се намираше в серия от 4 поредни загуби пред началото на шампионата и за последно беше печелил сет в Индиън Уел, до момента в който канадецът не беше реализирал поредни триумфи в нито една от досегашните съревнования от сериите " Мастърс " през сезона.

Рубльов обаче наподобява се отърси от всички отрицателни преживявания, през които мина след дисквалификацията си в Дубай и още веднъж заигра най-хубавия си тенис, а Оже-Алиасим имаше невъобразим шанс, защото двамата от неговите противници се отхвърлиха в самото начало на мачовете им против него (Якуб Меншик и Иржи Лехечка), а Яник Синер даже не излезе на корта за 1/4-финалната им борба.

Досега руснакът има преимущество от 4:1 победи в директните си дуели с някогашния номер 6, само че би трябвало да отчетем събитието, че по-високоранкираният тенисист трябваше да отразява три мачбола по-рано през сезона, с цел да надвие канадеца в 1/8-финалите на надпреварата. Това се явява първи Мастърс край в кариерата на 23-годишния тенисист, като Рубльов несъмнено може да се похвали с по-голям опит в това отношение, имайки поради, че към този момент е печелил трофея в Монте Карло и има още 3 изгубени финални борби на сходно равнище.

Двубоят за трофея в испанската столица ще започва малко след 19:30 часабългарско време, а вие бихте могли да му се насладите в действително време, обръщайки се към нормалните линкове на нашия уебсайт.

 

 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР