Андрей Пионтковски, Каспаров.РуБаза за преговори между Путин и Байдън може

...
Андрей Пионтковски, Каспаров.РуБаза за преговори между Путин и Байдън може
Коментари Харесай

Дружен вой се носи днес от московските блата...

Андрей Пионтковски, Каспаров.Ру

" База за договаряния сред Путин и Байдън може да бъде желанието на Съединените щати да се вслушат в опасенията на Руската федерация и да се върнат към преговорните позиции от декември предходната година. Не е належащо да се съгласяват с нас за всичко, просто би трябвало да водим разговор “.

В. Песков. Русия 1. " МОСКВА. КРЕМЪЛ. ПУТИН " 30 октомври.

Когато попаднах на това нахално изказване на жиголото с изпъснали очи, не повярвах на своите очи и го препрочетох няколко пъти. Разбира се аз знаех, че нещата в бункера са доста зле и самият аз приказвах за това от самото начало в моите видео блогове и изявления. Но да са ча толкоз зле?!

Лидерите на Г-7 в изказването за Украйна от 12 октомври към този момент напълно не са съгласни с военнопрестъпника Путин за всичко. Нещо повече, те се зарекоха под клетва да го изправят пред съда. Ще потърсим отговорност от президента Путин и всички други, които са виновни.

В тази обстановка репризата " И да разговоряме?! " наподобява неуместно.

Но няколко минути след Песков същата смешка беше изказана от говорещия кон на Рибентроп (външният министър на русия Сергей Лавров– бел.ред.), употребявайки почти същата реторика. Тя (гласът на Министерство на външните работи Мария Захарова – бел.ред.) към този момент изцяло е не запомнила позицията си по време на договарянията през декември: събирайте си багажа и се махайте, по дяволите.

Дружен писък се чува през днешния ден от московските блата. Негодниците, които правят чудовищни военни закононарушения, които заплашват целия свят с нуклеарно заличаване, апетит, мраз, битка с комарите, в този момент просълзени молят да бъде разбрана шибаната им " угриженост ", просят, упорстват, умолява всички мъсковци, тръмповци, обамовци, папафранцисци, макроновци по света за едно само нещо: сперете настъплението на украинската войска.

Страхливото джудже, притиснато в ъгъла, към този момент разбра, че е изгубило войната. То е уплашено. Скоро всички в Русия ще го ненавиждат. Някои за това, че е почнал войната. Други - тъй като я е изгубил.

И някой от всички тези или някои различен ще го убие. Хората, които го убият, ще решат, че без него ще им е по-лесно да приказват с украинците. Дали ще е по този начин – не зная...

Общувам с украинската аудитория по няколко часа дневно. И все по-често си припомням известните думи на един популярен съветски публицист, казани от него за друга война, в която той е участник като офицер от царската войска.

Промених единствено една негова дума:

" Никой не приказва за ненавист към руснаците. Чувството, което всички украинци, и млади, и остарели,  изпитваха беше по-силно от омразата. Това не беше злоба, а непризнаване на тези съветски кучета за хора и такова омерзение, гадене и неразбиране от нелепата свирепост на тези същества, че желанието да бъдат унищени, беше сходно на желанието да изтребиш плъхове, отровни паяци и вълци, възприятието беше толкоз естествено, колкото и възприятието за самозапазване. “

Превод: Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР