Андреа отново успя да прикове вниманието върху себе си, но

...
Андреа отново успя да прикове вниманието върху себе си, но
Коментари Харесай

Андреа твърди: Джордан ми дължи 10 000 лева

Андреа още веднъж съумя да прикове вниманието върху себе си, само че този път най-много на Джордан, с който изпяха дуета „ Искам нещо от теб “. Едва ли Джордан е пропуснал словоизлиянието на колежката си против него, въпреки към момента да не е реагирал. Оказва се, че Андреа си търси 10-те хиляди лв., които той й дължал от много време.

 

Блондинката подканя Джордан в клип, качен в Тик-Ток, който по всяка възможност е фрагмент от следващия й онлайн диалог с фенове, в който обаче не издава за какво Джордан й дължи пари. Не е изключено да й е задлъжнял по време на снимането на клипа към дуетната им ария, което се случи преди десетилетие.

 

Тя е безапелационна, че хонорарът, който прибира, му е задоволителен да си върне отговорностите и акцентира, че не става въпрос за парите, а за достойнството. Веднага по-късно бърза да добави: „ Но то там, къде да се търси чест… “. Пояснява още, че знаела, че преди нямал опция и го поучава в този момент да не се крие.

 

Клипът й несъмнено прикова вниманието на мнозина в обществената мрежа. Тук е моментът да отбележим, че Джордан надалеч не е единственият сътрудник, с който русокоската влиза в спор. Тя е известна с откритостта си, щом се почувства наранена – в такива случаи не подминава без реакция.

Инфо: Уикенд

 

Тагове: Андреа певица Джордан клип дует песен заем пари дълг
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР