Андреа нещо я дърпа нервата напоследък и изригва срещу всеки,

...
Андреа нещо я дърпа нервата напоследък и изригва срещу всеки,
Коментари Харесай

Прекали!! Андреа сипе жлъч срещу шеф Ангелов, той обаче не й цепи басма: Ти коя беше?!

Андреа нещо я дърпа нервата в последно време и изригва против всеки, който й се мерне пред очите. Ту някой й дължал пари, ту някаква телевизия не желала да я излъчва, в този момент пък началник Ангелов й крив.

Да, някогашната Пулевица се изрепчи на Виктор Ангелов и Хелс Китчън, откакто отиде да се наплюска с родителите си като ВИП посетител в предаването. То не беше мрънкане, то не беше знамение след това...

" Ама какво е това?! Цял час чакаме и нищо - няма храна, няма пояснение. Само ни споделиха да поносим и толкоз. А като въпреки всичко пристигна храната, имаше усет на подметката ми. Отвратително качество, непоносим усет ", разпищя се в нета певачката.

Освен това тя захапа и персонално началник Ангелов като съобщи, че видиш ли, той си разрешил да се вземе за звезда и се държал супер надменно с нея и родителите й.

" Позволи си да дърпа телефона на татко ми! Що за безочливост и неприятно образование?! ", кудкудяка Андреа, само че този път не позна с кого се е захванала. Шеф Ангелов буен от думите й, издават от екипа на продукцията и какъвто си е бъбрив, никак не й цепил басма.

" Ти коя беше, бе моето момиче?! Ааа, чалгаджийка някаква... Извинявай, доста сте и не помня имена ", заби я непосредствено началник Ангелов.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: началник Ангелов Андреа Виктор Ангелов Пулевица Хелс Китчън чалгаджийка
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР