Андреа не е на себе си, след като бившият й

...
Андреа не е на себе си, след като бившият й
Коментари Харесай

Андреа се срина, Кубрат показа дъщеря си

Андреа не е на себе си, откакто някогашният й обичан Кубрат Пулев сподели щерка си. Фолкпевицата сигурно не е очаквала подобен удар, макар че е наясно, че той към този момент е татко.

Тези дни топ боксьорът ни кръсти вече 2-годишната си дъщеричка Христина в Бачковския манастир и ведната се похвали с снимки от църковния обред. Плътно до него, несъмнено, е фамилията му. Става ясно, че тържеството е било в стеснен кръг и на него са участвали майката на Христина - Розали, братчето й Спартак, Тервел Пулев и фамилията му.

Както повелява традицията, дребното момиченце е облечено изцяло в бяло, а баща й е със безценен костюм и марков колан, и с маратонки. Брат му Тервел също е със сако и риза, с дънки и маратонки.

 undefined

Кръщенето се е състояло в Бачковския Манастир, тъй като боксьорът има сантимент към този край, написа " Уикенд ".

" Баща ми е от Пловдив, Бог да го елементарни! Беше доста мощен човек. Той ни даде пътя в живота. Мечтата му е била да има момчета, които да направи боксьори. Първо са се раждали единствено девойки, имам три сестри, след което се раждам аз и след това брат ми. Баща ми даже е желал и трето момче, само че майка ми му споделила: " Ако някоя комшийка се съгласи – действайте си, само че аз не желая! ", споделя Кобрата в един от дребното случаи, в които приказва за татко си.

За майка си Христина споделя още по-рядко, само че пък кръсти наследничката си на нея. Никой не знае тъкмо по кое време е родена щерката на боксьора, само че се допуска, че е проплака за първи път в средата или края на 2021 година, написа още изданието.

Преди 3 месеца се роди и братчето на Христина - Спартак. А Кобрата призна, че е станал татко на дъщеричка едвам в края на 2022-ра и настойчиво крие отрочетата и жена си. На боксьора му се наложи да признае за сина си, откакто бяха тиражирани информации в общественото пространство, а неотдавна спортистът съобщи, че планува да има най-малко още две деца, излиза наяве още от " Уикенд ".

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР