Андреа май най-накрая е решила да отвори нова страница в

...
Андреа май най-накрая е решила да отвори нова страница в
Коментари Харесай

Нова любов в живота на Андреа?

Андреа май най-сетне е решила да отвори нова страница в живота си и дефинитивно да изтрие загатна за връзката си с Кубат Пулев, с който години наред ту се събираха, ту се разделяха, даже се говореше и за женитба. В последна сметка обаче се разделиха, боксьорът към този момент има две деца от друга жена, а Андреа към този момент е подготвена за нова обич.

Поне по този начин наподобява от сторитата, които фолкпевицата пуска в последно време в Инстаграм профила си, където, както знаем, нормално другояче споделя пикантни фрагменти от разголените си фотосесии. Този път обаче, е друго.

Наскоро ви показахме и с коя огромна турска звезда е в Истанбул Андреа, както и какъв брой рисково близки са станали. Преценката дали и в това стори става дума за същия човек, оставяме на вас.

 undefined

Андреа несъмнено е на любовна вълна, съдейки по това, което демонстрира пред всички. И макар че към момента не издава кой е мъжът, съумял да стопли сърцето й още веднъж след айсберга, който се бе настанил там поради разочарованието, обвързвано с раздялата с Пулев, русокоската въпреки всичко загатва за щастието си.

Разбира се, феновете й незабавно допуснаха, че става въпрос за нова половинка, защото лицето на мъжа не се вижда, а единствено ръката му. Кадърът е от първокласен ресторант в Истанбул, а по какъв начин е траяла вечерта, можем единствено да гадаем. Като нищо Андреа скоро да загатне нещичко и за това.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР