Андреа и Кубрат Пулев крият раздялата си от медиите. Невинната шега

...
Андреа и Кубрат Пулев крият раздялата си от медиите.
Невинната шега
Коментари Харесай

Любимата на Кобрата се съсипа: Андреа е с влошено здраве заради Кубрат Пулев

Андреа и Кубрат Пулев крият раздялата си от медиите.
Невинната смешка с целувката на боксьора и Джени Суши докарало поп фолк изпълнителката до взимането на хапчета.
Изпълнителката на „ Неблагодарен “ от две седмици посещавала психолог, който й изписал медикаменти за нерви.
Андреа и Кубрат Пулев са разграничени от два месеца,
но съзнателно крият този факт по молба на поп фолк изпълнителката, написа „ Галерия “. Откакто гръмнал абсурда с целувката сред боксьора и журналистката обаче, Андреа си скубела косите, че не е признала за раздялата си с Кобрата.

„ Денонощно й звънят родни и задгранични публицисти, тормозят я с неуместни въпроси… Дори когато се разхожда по улицата, среща съжалителните погледи на хората “, описват нейни другари.
Още когато се разделили с Кубрат, Андреа го помолила да не се схваща, защото от това зависела известността й.
Последно време славата на поп фолк изпълнителката се крепеше единствено на боксьора,
тъй като кариерата й залезе от дълго време.
Блондинката обаче не предполагала, че ще случи всичко това към Кубрат и Джени Суши.

„ Шокирана съм. Дори се карахме за това. Той има ужасно възприятие за комизъм и си е направил смешка. Кубрат е жертвата. Много съм тъжна. Не съм мислила, че съществуват толкоз зли хора “, разяснява неотдавна Андреа случката пред британското издание „ Сън “. Певицата нямала никакъв избор и ловко се опитвала да прикрие новината, че с Кубрат Пулев към този момент не са дружно, даже с цената на приема на хапчета.
Междувременно, все по към този момент сътрудници на боксьора застават на негова страна, вадейки разнообразни компромати за Джени Суши, предават от ХотАрена. А Кубрат Пулев изрично съобщи, че е целунал репортерката на смешка и даже я е избягвал след целувката, въпреки и тя да е желала доста повече. „ Целувката с Джени Суши беше израз на наслада, мощна страст. Тогава по този начин реагирах, по този начин съм усетил обстановката “, показа боксьорът в предаването „ 120 минути “ по Би Ти Ви.

Андреа е с влошено здраве, само че злите езици не стопират да й се подиграват и да я осмиват поради обработените фотоси, които пуска в мрежата.
Не е загадка, че в последно време певицата е качила ужасно доста килограми и към този момент няма спомен от тогавашния й външен тип.
Близки до фолк звездата издадоха, че от няколко години Андреа се бори с хормонално забаляване. Заради него, а и от стрес, почнала да пълнее. Тотално се е обезобразила, само че към този момент сцената й липсвала и желала още веднъж да пее.
Но подигравките не стопират. Показваме ви един колаж, който обикаля обществените мрежи и е станал мотив за голям брой насмешки. Той бе споделен и от журналистката Албена Вулева с много язвителен коментар.

Инфо: Разкрития.ком

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР