Aндреа хвърли нова бомба. Блондинката призна, че е пробвала инжекциите

...
Aндреа хвърли нова бомба. Блондинката призна, че е пробвала инжекциите
Коментари Харесай

Андреа пробвала инжекциите на Галена, но предпочита да гладува

Aндреа хвърли нова бомба. Блондинката призна, че е пробвала инжекциите за диабетици, които в последно време са същински шлагер в светския хайлайф като нетрадиционно и ефикасно средство за намаляване, което обаче не е без опасности. Затова и след малко прилагане, Андреа се отказала от въпросното средство за вталяване и отново заложила на нормалното – лимитира храната си, написа " Уикенд ".

 Андреа направи чистосърдечното признание в диалог с почитатели в инстаграм. Певицата бе запитана дали е пробвала инжекциите на Галена. Блондинката възкликна: „ Не са нейни, всички към този момент ги употребяват... Имам поради май всички си ги поставят, доколкото знам. Опасни са по принцип, тъй като забравяш да пиеш вода. Аз също съм ги пробвала и в действителност би трябвало да не забравяш да пиеш вода и по-малко да хапваш, тъй като е рисково ”, изрече се Андреа по въпроса. Тя избира да поддържа фигура по обичайния метод, като се лимитира какъв брой храна приема, или както тя се изрази, с апетит. „ Отслабнах с тъга, с апетит ”, изясни Андреа.

Хитовата певица беше в въодушевление и разяснява с възприятие за комизъм даже по-лични въпроси, като да вземем за пример по какъв начин е с хормоните. „ Перфектно. Някакъв хормонален дисбаланс ли виждате в мен? Наскоро ги изследвах, всичко е ток и жица ”, задоволи Андреа любознанието на почитателите и по този въпрос. Те обаче продължиха да питат, като максимален интерес имаше с кого би направила дует, като се загатнаха и имена. Първо бе това на Софи Маринова. „ Софка е № 1. Истински, готин, добър човек ”, съобщи русокоската незабавно, като добави, че колежката й е и доста надарена. Андреа би направила дует и с Ивана, с което евентуално е изненадала мнозина. Все отново двете са много разнообразни като изпълнителки, само че пък оказа се, че са положителни приятелки: „ Ивана ми е другарка. Тя е Водолей като мен. Интелигентна, същинска жена ”.

А още един дует с Азис? „ Той май с Мадона ще прави. Така чух ”, възкликна Андреа и избухна в неукротим смях. Трябваха й няколко секунди да се успокои, само че не за дълго, тъй като се появи почитател, който съобщи, че чака да направи дует с Лейди Гага. С това очевидно подсети Андреа за шегата с Азис, с който имат дует „ Пробвай се ”, тъй като последва втора, отново през смях: „ Ще настъпи. Като Азис направи с Мадона, аз съм идната с Лейди Гага ”.
 

Разбира се, Андреа се майтапеше с най-хубави усеща. Самата тя обаче май се тормози по какъв начин биха се изтълкували закачките й и ненадейно сложи въпроса: „ Защо съм такава? ”. Тя призна, че постоянно иронизирала хората . „ Аз не може ли да бъда добър човек, почтен и чист? Хора, мислите ли, че съм зла? Аз се пробвам да бъда добричка, обаче някой път просто не мога да се сдържа. Иронията в мен е доста мощна ”, съобщи Андреа.

Скоро сама си отговори. Нека ни е радостно, съобщи тя, всеки с възприятие за комизъм в никакъв случай няма да се обиди. „ Мисля, че съм куку-перко, само че не съм зла ”, показа още Андреа. По-скоро обичала да е иронична, занимателна. Никога не е навредила на някого или пък да се заяжда, без преди този момент да е била предизвикана. „ Който е тръгнал с положително към мен, постоянно съм му отговаряла със същото. Мисля, че съм обективен човек ”, показа Андреа.

Спря участията си, желае концерти с оркестър

Андреа най-накрая отговори на въпроса за какво напоследък няма участия по родните клубове. Стопирала ги сама, съобщи певицата, и повода е, че се е амбицирала да преобрази изявите си. „ Иска ми се в тях да звучат живи принадлежности, желае ми се да звучи като в чужбина и по тази причина сготвям напълно нова стратегия ”, показа певицата.

Искала да прави по-различно шоу, тъй като счита, че хората се уморили да гледат едно и също по участията попфолк реализатори. Даде и образец със себе си. Ако един реализатор има 19 участия този месец, само че прави едно и също, в който и град да отиде, Андреа не би показала интерес да посещава негови изяви. „ Трябва да си друг, без значение какво правиш ”, съобщи тя и даде поръчка, че новите песни, които приготвя са разнообразни. През ноември ще снима и нов клип.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР