Андреа Буратини поема школата на волейболния Левски. Световноизвестният специалист, работещ

...
Андреа Буратини поема школата на волейболния Левски. Световноизвестният специалист, работещ
Коментари Харесай

Андреа Буратини поема школата на волейболния Левски

Андреа Буратини поема школата на волейболния Левски. Световноизвестният експерт, работещ с подрастващи ще води тимовете за юноши старша и младша възраст.

 Пламен Константинов повика Иван Станев и Даниел Милушев
Пламен Константинов повика Иван Станев и Даниел Милушев

Двамата се причисляват към подготовката за Световното състезание

Буратини има съвсем 20 трофеи при подрастващите на Ботуша във възрастовите категории до 14 година, 16г., и 20 година Той е работил за отборите на Фалконара, Лорето, Асколи, Санта Кроче, Алто Адидже. През 2004/2005 опитният ментор изведе гранда Тренто до плейофите в " Серия А ".

Възпитаници на Буратини в предишното са били " звездите " на Скуадра Адзура - Симоне Джанели, Габриеле Нели, Тициано Мацоне и Микеле Федерици.

Италианецът за първи път в своята кариера ще работи в чужбина. Лъчезар Рангелов, който до момента отговаряше за подрастващите остава като асистент и ще може да черпи от извора скъп опит.

През предишния сезон Левски приключи преди всичко по извоювани оценки при подрастващите. Амбицията на клуба е да построи школа, която да бъде развъдник на гении, както за мъжкия тим, по този начин и за националната гарнитура.

" Много се вълнувам от това ново предизвикателство в живота ми. Определено ми хареса чудесният план на Левски София и нямам самообладание да стартира работа с клуба ", показа Буратини за клубния уебсайт www.levskivc.bg. Специалистът ще дойде в София при започване на идващия месец.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР