Andrea Bocelli обявява и ексклузивен глобален лайвстрийм концерт с билети,

...
Andrea Bocelli обявява и ексклузивен глобален лайвстрийм концерт с билети,
Коментари Харесай

Андреа Бочели с нов албум - slava.bg

Andrea Bocelli афишира и извънреден световен лайвстрийм концерт с билети, ‘Believe in Christmas’, който ще се излъчи онлайн от оперната зала Teatro Regio di Parma в Парма, Италия на 12-ти декември 2020 година Единственото по рода си, снимано от няколко гледни точки празнично събитие, ще включва вълнуващи осъществявания на Andrea, който ще получи поддръжка от други музиканти и специфични звездни посетители.

Концертът ще бъде стриймван онлайн в целия свят в разнообразни часови зони. За спектакъла Bocelli се доверява на изобретателния шеф Franco Dragone ( прочут от впечатляващите си планове с Цирк дю Солей), с който тенорът приготвя магическа стратегия за начало на празнични я сезон.

Новият албум Believe и новината за Коледния концерт идват няколко месеца след ‘ Музика за вяра ’ – рекордното събитие, по време на което което тенорът направи вълнуващи осъществявания на вълнуващи класики в безусловно празната катедрала Дуомо в Милано на католическия Великден. Изключителният концерт е стриймван онлайн от милиони фенове световно и сплотява света във време, когато доста хора са разграничени един от различен, изолирани у дома. В първите си 24 часа събитието е гледано от над 28 млн. души и чупи върха за лайвстрийм с най-голяма публика в историята на YouTube.

Съпродуценти на Believe са Steven Mercurio и Haydn Bendall. Албумът е забележителна сбирка от песни, които са поддържали и вдъхновявали Bocelli през годините. В него са включени и дуети с A lison Krauss и Cecilia Bartoli – 2 изпълнителки, чиито неповторими гласове са слушани и обичани на всички места по света, неиздадено произведение от късния интервал на именития италиански композитор Ennio Morricone, както и ‘Gratia Plena’ – финалната ария от новия високооценен от критиците филм – “Fatima”. Специално за албума Bocelli композира и свои персонални интерперетации на великите класики ‘Ave Maria’ и ‘Padre Nostro’.

Believe преглежда доста персонални за Bocelli тематики. Той споделя: “Концепцията зад албума е основана на 3 думи: религия, вяра и състрадание. Това са тези 3 изключителни неща, които придават смисъл и комплектност на нашите животи.” Музикално талантлив още от раждането си, Andrea Bocelli е един от най-обичаните реализатори на нашето време, пренесъл музиката си на сцените на най-значимите международни събития като Olympic Games и World Cup и на подиумите на многочислените концертни зали и игрища по време на напълно разпродадените си международни турнета.

Той е притежател на Златен Глобус, няколко награди BRIT и 7 World Music Awards, има своя звезда на Алеята на славата в Холивуд, а предходният му албум, Si, е #1 в редица страни по света. По време на блестящата си кариера, разпростряла се допълнително от четвърт век, Bocelli е работил дружно с най-забележителните международни звезди - Luciano Pavarotti, Ariana Grande, Jennifer Lopez, Christina Aguilera, Ed Sheeran, Dua Lipa, Céline Dion, Tony Bennett и доста други.

Bocelli има вяра, че музиката оказва помощ на душата по метод, който кореспондира с най-фините нюанси на човечеството, без значение от самостоятелната религия: “Хубавата музика носи със себе си мощно обръщение за мир и другарство, демонстрира ни хубостта и ни оказва помощ да отворим сърцата и мозъците си.”
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР