Андреа Банда Банда е постоянно атакувана от напети левенти, които

...
Андреа Банда Банда е постоянно атакувана от напети левенти, които
Коментари Харесай

Андреа Банда Банда показа перверзника, който й го развя на снимка

Андреа Банда Банда е непрекъснато атакувана от напети левенти, които си пробват шанса с „ тъпи свалки ”. Явно не знаят, че симпатичната брюнетка, която води кино графа в предаването „ На кафе ”, си има другар от към този момент 4 години. Той се споделя Иван, занимава с финанси и живеят дружно от много време .

Не това обаче посочи лъчезарната Андреа в инстаграм, където се оплака от сластни почитатели, и повдигна тематиката по какъв начин девойките да се оправят с такива виртуални досадници. Андреа подчертава на смотаните реплики, които тези фенове употребяват, с цел да привлекат внимание. Десетки фенки на Банда се включиха с недоволства, измежду които имаше и такива от голи фотоси, които мъже пращали. А от отговор на Андреа към един подобен коментар, стана ясно, че май и самата тя е получавала непоискано еротично наличие.

„ Не желая да съм хейтър, само че от време на време непознатите момчета, които ми пишат с тъпи свалки, вадят най-лошото от мен! Кой, по кое време и за какво изобрети това „ какво СИ правиш? ” - доста е смотано! Зная, че несъмнено е мъчно да си момче и да би трябвало да измислиш по какъв начин да заговориш момиче - то хем да си занимателен, хем да си нехаен, само че не прекомерно апатичен, хем да не ѝ кажеш без да искаш, че е дебела и т.н и така нататък Но „ хеййй, какво си правиш? ”. Ме кара да „ си върша ” да те препречвам! И да - има и по-големи проблеми на света сега, само че тъпите свалки не са за подценяване! ”, подхвана Андреа тематиката, за което доста девойки я поздравихат и се втурнаха да споделят коя какво е препатила в интернет пространството.
Сред тях бе 14-годишно момиче: „ Писна ми някакви 20-годишни да ми пращат мъжествеността си и след това да ме питат: „ Ще ме блокираш ли? ”. Питали я още по какви си пада. Най-накрая някой повдигнал този, очевидно наболял, въпрос, за което благодари на Андреа Банда Банда. Трогната, любимката на Гала – водещата на предаването „ На кафе ”, незабавно се включи с нова порция откровения и поддръжка. „ Ужасно, аз им се дръзвам, само че има девойки, за които е стресиращо. За страдание, не се сещам да има метод да се спре това. Освен всеобщо да им се подиграваме... Сега ще ти изпратя нещо на персонално. Не гола фотография! ”, даде обещание Андреа Банда Банда на почитателката си. Друга също се оплака, че непознати мъже й пращат голи фотоси. Трета пък добави със преживелица, гуляй която е получавала опрощение, тъй като ги е пратил „ без да желае ”. „ Класика! ”, отвърна Андреа, с което затвърди усещането, че и самата тя е имала такива случки.

Сладникавата брюнетка може и да не се стряска в такива обстановки, само че другояче е много притеснителна. Дори на моменти й проличавало, че е смутена в ефира на предаването „ На кафе ”. Андреа Банда Банда, която сега се радва на лятната си почивка и е на море с приятеля си Иван, толкоз се старае да се оправя ослепително на всички места, където се изявява, че до преди карантината натовареното всекидневие почнало да й натежава. Андреа води влог, инфлуенсър е, което ще рече, че непрестанно разгласява фотоси и видеа, плюс реклами в профилите си във фейсбук и инстаграм и всеки ден бе онлайн в ефира на предаването „ На кафе ” по Нова тв, където води кино графа, води връзката със фенове, взе участие в полемики с панелистите. „ Някой те вика за среща: „ Искаш ли това, искаш ли това... ” И ти оферират неща, които доста ти харесват, и ти всичко искаш да случиш ”, споделяла е Андреа в едно от редките си изявленията. Отстрани, казвала е тя, наподобява доста елементарно – качваш хубава фотография и видео, показваш се усмихната и ведра, хубавото място, което си посетила, или пък, както прави тя, споделяш информация. „ Цялото това нещо те изморява. Постоянно да генерираш някакво наличие. И чисто здравословно ми се беше отразило доста зле. И откогато се прибирам у дома незабавно след ефира, и съм единствено у дома, и са ми намалели уговорките, аз чисто здравословно се усещам доста по-добре и прочувствено по-стабилна ”, показа Андреа в края на април по какъв начин се е трансформирало всекидневието й в карантината.

Не е за поверие, само че сладникавата брюнетка чества 30-тия си рожден ден в средата на април. И към този момент си откри първия бял косъм. При това в ефира на предаването „ На кафе ”, до момента в който слушала деликатно сътрудниците й какво приказват. Откакто предаването е във почивка, Андреа се радва на много повече свободно време. Стигна към този момент и до морето. Има и повече време да движи плановете си в интернет, което несъмнено се вижда, тъй като към този момент съумя да качи много фотоси и видеа, с които популяризира разнообразни артикули от сладолед до уиски. Приятелят й Иван, който преди време показа като „ корпоративен вид ”, изцяло я подкрепял и дори считал, че би трябвало да „ натиска ” в интернет, това да си е нейното място и да си основава продукции. Той прави оценка тази й пристрастеност, гледа видеата й и дава препоръки.

Преди време Андреа Банда Банда сподели във видео диалог приятеля си Иван, до момента в който даваше изявление за рубриката на Ива Софиянска-Божкова в предаването „ Събуди се ”. Мистерия към този момент няма. Любимият й не е утопичен. И най-сетне се появи, за което Андреа все получавала подкани и въпроси от фенове. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР