Андре Токев ще лежи 7 месеца в затвора - това

...
Андре Токев ще лежи 7 месеца в затвора - това
Коментари Харесай

Шеф Андре Токев влиза в затвора за 7 месеца

Андре Токев ще лежи 7 месеца в пандиза - това е резултатът от съглашението му с прокуратурата по делото за шофиране в нетрезво положение. 

Известният готвач беше упрекнат, откакто в края на октомври 2021 година беше сниман да кара пикапа си с разпадащи се гуми по джанти на Околовръстното шосе на София. 

Тестът с дрегер е отчел 1,9 промила наличие на алкохол, а кръвната проба - 1,7 промила.

Ефективната му присъда пристигна поради това, че закононарушението е осъществено по време на изпитателен период към по-ранна условна присъда за шофиране в нетрезво положение. 

Андре Токев беше подложен под домакински арест през ноември 2021. По същото време за осъщественото действие. 

" В живота ни на всеки от нас от време на време се случват неприятни обстановки. Иска ми се да не се беше случвало, желае ми се да можех да върна времето назад. Извинявам се на своите близки за това, което им предизвиках и благодаря за тяхната голяма поддръжка. Извинявам се на хората, които не познавам персонално, само че имат вяра в мен. Всеки човек най-малко един път в живота си е бил подложен пред предизвикването да са се срами от постъпките си. А ние, обществените персони, носим отговорност и в това какъв образец даваме ", се споделяше в позицията му, оповестена във Фейсбук. 
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР