Андре Токев пак шофира фаталния пикап, заради който лежа в

...
Андре Токев пак шофира фаталния пикап, заради който лежа в
Коментари Харесай

Андре Токев отново подкара пикапа, с който го сгащиха пиян

Андре Токев отново кара съдбовния пикап, поради който лежа в пандиза. Топ кулинарят към този момент кара доста деликатно мерцедеса с габарити на камион и не основава никакви опасности за участниците в пътното придвижване. Той е безапелационен, че в никакъв случай повече няма да седне зад кормилото с алкохол в кръвта. Токев към този момент не използва огнени течности. 

Изкусният готвач попадна в обективите на папапараците, излизайки от ресторанта си в центъра на столицата. Пременен с униформата си, мастършефът се спря да поприказва на улицата със собствен прочут, а по-късно се насочи с бодра крачка към първокласното си високопроходимо возило.

Седнал зад кормилото на пикапа, Андре натисна леко газта със зелената си бота и с разрешената от закона скорост отпраши нанякъде. Автомобилът му блестеше от непорочност и привличаше погледите на мнозина по пътя си.

Преди година и половина Токев бе задържан поради шофиране на същата камионетка в нетрезво положение, а видео от издънката му се появи в интернет. В клипчето се виждаше по какъв начин пикапът на готвачата се движи със спукани гуми, а малко по-късно остава по джанти. Екип на полицията арестува водача, а инспекцията за алкохол регистрира близо 2 промила.

Заради прегрешението си Андре влезе в пандиза. Зад решетките излежа 4 месеца и 16 дни от присъденото наказване и беше освободен предварително. Днес Токев е загърбил проблемите и гледа решително напред, написа HotArena.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР