Андре Токев, който миналата седмица бе заловен да шофира пиян

...
Андре Токев, който миналата седмица бе заловен да шофира пиян
Коментари Харесай

Андре Токев обяви за продажба фаталния пикап

Андре Токев, който предходната седмица бе хванат да кара пийнал с раздрани гуми и единствено по джанти белия си пикап „ Мерцедес “ на Околовръстното шосе в София, е оповестил за продажба съдбовното возило. Популярният кулинар е с отнета шофьорска брошура и може да влезе в пандиза, защото дрегерът регистрира 1,7 промила в кръвта му, а той е в изпитателен период на условна присъда за сходно нарушение, случило се през 2019 година във Варна.

52-годишният шеф-готвач прекара 72 часа в ареста, само че бе пуснат под гаранция от 3000 лв. от съда поради положителната си известност макар митингите на прокуратурата, която настояваше да бъде оставен за непрекъснато под стража. Преди дни Токев се извини за скандалната преживелица в профила си във Facebook и благодари на Господ, че е запазил живота му и не е навредил на други хора, с изключение на на себе си.

„ Съжалявам за случилото се! В живота на всеки от нас от време на време се случват неприятни обстановки. Иска ми се да не се беше случвало, желае ми се да можех да върна времето обратно. Извинявам се на своите близки за това, което им предизвиках и благодаря за тяхната голяма поддръжка. Всеки човек най-малко един път в живота си е бил подложен пред предизвикването да са се срами от постъпките си. Причините за случилото са доста, само че това няма да промени събитията. В днешно време всички ние сме изложени на стрес, напрежение и рискуваме да загубим своя баланс. Динамиката, в която живеем и отговорностите, които носим със себе си, ни въвличат в жестока мелачка “, разкая се Андре Токев.

Близки до шеф-готвачът разкриха пред „ Уикенд “, че фамозният кулинар e злоупотребил с алкохола поради загубата на негов непосредствен човек, който е бил заровен в същия ден, на огромна задушница. От тъга по своя непосредствен Андре Токев обърнал няколко чаши корав алкохол, след което се качил зад кормилото на мощния си пикап.

Въпреки пиянската изцепка на кулинарят, неговото предаване „ Ловци на храна “, което се излъчва в ефира на Би Ти Ви, ще продължи най-малко до Нова година. Повечето епизоди на предаването към този момент са снимани. Делото за шофиране в пияно положение против Андре Токев ще започва идната година, а съгласно закона той рискува присъда от 1 до 3 години. Любопитен подробност е, че при задържането на Андре Токев от полицията, той е отказал да даде проба за опиати, а се е подложил единствено на алкохолна проба. Според източник на „ Уикенд ” пък, и четирите гуми на готвача най-вероятно са били нарязани, което изяснява за какво е карал съвсем по джанти.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР