Анджелина Джоли засне една по-различна фотосесия за списание Elle. Aктрисата

...
Анджелина Джоли засне една по-различна фотосесия за списание Elle. Aктрисата
Коментари Харесай

На какво учи Анджелина Джоли дъщерите си

Анджелина Джоли снима една по-различна фотосесия за списание Elle. Aктрисата театралничи пред обектива в компанията на двете си биологични дъщери - Вивиан и Шайло . Освен да показва персонални моменти, холивудската звезда показа и какви препоръки дава на хлапетата.

За звездата от " Лара Крофт " от значително значение е дъщерите й да порастват както мощни дами , борещи се за своята самостоятелност и за тази на хората към тях. От години Джоли е герой за правата на бедните и онеправданите. Именно в този дух възпитава и наследниците си.

 Снимка 339320

Анджелина повтаря на дъщерите си, че това, което ги разграничава от останалите, е какво са приказва да създадат за другите. А не новата им рокля, да вземем за пример.

" Намери кой си, и защо се бориш. Застани твърдо зад него и разреши и на другите да имат тази опция " , разсъждава актрисата.Ття гледа освен към бъдещето, само че и към предишното.

 Снимка 339319

Затова и счита, че всички тези старания, които доста борбени дами са полагали през вековете, с цел да има тъждество сред половете, не би трябвало да отиват напразно. Просто би трябвало задачата да се продължи от бъдещите генерации.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР