Анджелина Джоли призна, че е преживяла тежка година заради раздялата

...
Анджелина Джоли призна, че е преживяла тежка година заради раздялата
Коментари Харесай

Анджелина Джоли: Не ми харесва да съм сама

Анджелина Джоли призна, че е претърпяла тежка година поради раздялата със брачна половинка си Брад Пит и не харесва живота на самотна жена.

В изявление за в. "Съндей Телеграф " тя разкри, че е трябвало да се пребори с доста компликации последните 12 месеца, в това число и от здравословно естество.

Когато Анджелина Джоли и Брад Пит бяха щастливи дружно - СНИМКИ

"Не ми харесва да съм сама. Това не е нещо, което съм желала. Няма нищо хубаво в това, просто е мъчно “, споделя актрисата пред изданието.

"Емоционално това беше една доста сложна година за мен

и имах някои други здравословни проблеми ", сподели още Джоли. По думите ѝ, човек би трябвало да може да смее даже и в най-трудните моменти от живота си.

Първата фотосесия на Джоли след развода

От първата до последната обич - дамите в живота на Брад Пит в СНИМКИ

Бодигардът на Бранджелина: Бях като татко за децата им

"Дори когато човек минава през химиотерапия, би трябвало да откри силите да обича и да се смее. Може да звучи като факсимиле, само че е правилно ", сподели тя и добави, че след развода си ще има повече време, с цел да обърне внимание върху себе си.

Разводът на Джоли и Брад Пит още веднъж стана водеща тематика в последните дни, откакто се заприказва за тяхното помиряване.

Преди няколко седмици двойката е имала прочувствена среща - първата им от 10 месеца, твърди биографът Иън Халперин, представен от "Мейл он сънди ".

Според журналиста Брад Пит е направил първата крачка, след което и двамата са се хвърлили в обятията си.

"Срещата е била извънредно прочувствена, пролели са се доста сълзи. Тогава двамата осъзнали, че може да им е мъчно да живеят дружно, само че още по-мъчително за тях е да са разграничени, и са решили да си дадат нов късмет ", твърди Халперин.

Анджелина Джоли също по този начин е споделила пред другари, че с Брад Пит "съзнателно " ще възобновят връзките си, откакто през миналите месеци са израснали духовно.

Холивудската звезда възприема връзката си с Пит като тази сред екранните митове Елизабет Тейлър и Ричард Бъртън, резултат от чиято бурна обич са два брака и два развода, разкрива още биографът.

За края на Бранджелина стана ясно през септември 2016 година Като причина за раздялата беше посочено пиянството на Пит и грубостта, която е показал към сина им Мадокс.

След като подаде документи за бракоразвод, Анджелина Джоли заведе дело за настойничество над шестте им деца и го завоюва.

Седем месеца след края Брад Пит съобщи, че за него раздялата им е била равносилна на гибел.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР