Анджелина Джоли подаде съдебен иск, обвинявайки бившия си съпруг Брад

...
Анджелина Джоли подаде съдебен иск, обвинявайки бившия си съпруг Брад
Коментари Харесай

Джоли твърди, че Брад Пит я блъскал в стена, заливал с алкохол нея и децата им

Анджелина Джоли подаде правосъден иск, обвинявайки някогашния си брачен партньор Брад Пит, че е нападнал пийнал нея и децата им по време на полет с частен аероплан, което я е предиздвикало да подаде молба за бракоразвод, написа Би Би Си.

В правосъдно дело за френска винарна, която звездите купиха, Джоли споделя, че Брад Пит я хванал за главата, раздрусал я е и е нападнал две от децата им по време на пътуването през 2016 година

Пит е малтретирал вербално и е изливал алкохол върху фамилията си по време на полета от Франция до Лос Анджелис, твърдитя. Той отхвърля обвиняванията. Източник, непосредствен до артиста, сподели пред Би Би Си, че изказванията на Джоли са погрешни.

„ Тя продължава да преработва и премисля описанието си на събитие, случило се преди шест години, като прибавя изцяло погрешна информация всякога, когато не съумява да получи това, което желае. Нейната история непрестанно се развива ", споделя източникът.

Твърдението на Анджелина Джоли за обидно държание от Пит по време на полета на 14 септември 2016 година се появи в предходни правосъдни документи, в това число съглашението за бракоразвод на някогашната двойка, носителка на Оскар. Във вторник обаче, подаденоот правния екип на Джоли Лос Анджелис, бяха посочени нови детайлности.Това е част от продължаващо правосъдно дело за Chateau Miraval SA, дом и лозе в южната част на Франция, които някогашната холивудска двойка закупи дружно.

Брад Пит твърди, че той и някогашната му брачна половинка са се съгласили да не продават дяловете си без разрешението на другия. Анджелина оспорва това и упреква Брад Пит за прекратяването на договарянията за закупуване на нейните дялове от парцела.

Нейната насрещна тъжба във вторник споделя, че артистът малтретирал физически и прочувствено нея и шестте им деца - на възраст от 8 до 15 години по това време.

Малко след полета господин Пит я „ дърпа в банята “ в задната част на самолета, се споделя в делото.

„ Пит сграбчва Джоли за главата и я раздрусва, а по-късно я хваща за раменете и я раздрусва още веднъж, преди да я блъсне в стената на банята “, се прибавя в документите.

„ След това Пит удри с пестник тавана на самолета няколко пъти, което кара Джоли да напусне банята. “

“След като едно дете се е намесило, Брад Пит се е нахвърлил върху него “, се споделя в документите.

След това госпожа Джоли го „ прихванала откъм гърба, с цел да го спре “, съгласно правосъдните документи.

„ За да смъкна Джоли от гърба си, Пит се хвърля обратно къмседалките на самолета, наранявайки гърба и лакътя на Джоли “, продължава правната документи.

" Децата се втурват и всички самоуверено се пробват дазащитят майка си. Преди да свърши, Пит стиска за гърлото едноот децата и удрядруго в лицето. "

Адвокатите на Джоли споделят, че тя и децата й са седели неподвижно, завити с одеяла, до края на полета.

" Пит от време на време излизал от задната част на самолета, с цел да крещи и да ги псува. В един миг той залял Джоли с бира, а по-късно излял бира и алено вино върху децата ", се споделя в документите.

Инцидентът беше разследван от ФБР през 2016 година Властите взеха решение да не повдигат обвинявания.

Миналата година арбитър присъди взаимно настойничество над децата на двамата родители.

Имението Miraval се намира в село Correns в Югоизточна Франция и е закупено от двойката за към 25 милиона евро през 2008 година Там звездите се ожениха шест години по-късно.

Пит съди Джоли, потвърждавайки, че решението й да продаде каузи си в имението на съветски олигарх се равнява на опит за „ подкопаване “ на неговата инвестиция и причиняване на „ неоснователна щета “ на Пит, който е „ излял пари и пот в личен капитал в бизнеса с вино ".

Адвокатите на Джоли споделят в своята документи, че актрисата " е положила огромни старания, с цел да се опита да защищити децата им от наново прекарване на болката, която Пит предизвикал на фамилията оня ден ".

Те прибавят, че решението й да продаде каузи си в имението се дължи частично на това, че „ се усеща все по-неудобно да продължи да взе участие в бизнес, обвързван с алкохол, като се има поради приетия проблем на Пит със злоупотребата с алкохол. “

Брад Пит сподели пред New York Times през 2019 година, че се е включил към Анонимните алкохолици след раздялата си с Джоли. Съдебната молба на Джоли разкрива напрежението сред двойката по отношение на проектите им за винарната.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР